Vízfejűség, autizmus, epilepszia, depresszió vannak még életkilátásaim?
Figyelt kérdés
Sajnos nagyon sok idegrendszeri kórképem van, amitől szenvedek és nem tudnak segíteni rajtam, sőt minden gyógyszer mellékhatásától már majdnem meghaltam párszor. Képtelen vagyok normális életre, gyűlölöm az egész életet, mert értelmetlennek tartom, azon kívül, hogy az ember eszik, dolgozik, alszik és ész nélkül szaporodik majd X idő után meghal és az lehet bármikor.
Gyerekkorom óta szenvedek és 43 éves vagyok. Volt 4-5 év normálisabb időszakom,még nem bővült további betegségekkel a repertoár és a korral nem kezdett tovább romlani valamint nem volt ennyire undorító a világ viselkedése, amitől depresszióba estem.
ma 13:39
1/1 anonim 

válasza:

A fő bajod itt a depresszió. Pszichiáter kezeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!