Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nagyon fáradt vagyok, mindig....

Nagyon fáradt vagyok, mindig. Nem tudom, miért lehet?

Figyelt kérdés

Régen nagyon szerettem sportolni, futni, de ma már nagyon megeröltető.

Nincsen jó érzés például (edzőtermi) edzés "csak* a nehezemre esik. Mindig csak pihennék, nagyon fáradt vagyok, voltam. Nem gondoltam rá hogy ez valami betegség lehet , de az orrom kiskorom óta jobban folyik mint bárki másnak. Lehet egy szervezetemet megeröltető betegség ami ennyire lefárasztana?

Az orvosomhoz elmentem, és egyszer refluxnak akarta diagnosztizálni amikor slejmes betegségem volt, nem bízok szakmailag benne, egy terhes nőt is félre diagnosztizált aki elvetélt... esetleg ha orvoshoz kellene menjek van rá mód hogy a háziorvosomat megkerülve tegyem azt?

ma 15:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Elsőnek is kellene egy nagylabor, amiben benne vannak az ásványok és a legfontosabb vitaminok.

Elgondolkozni az életmódodon, táplálkozáson. Ha ezekben nincs kivetnivaló és a laborod is rendben van, akkor már egy csomó betegséget el lehet vetni és a következő állomás a kardiológia.

ma 16:34
 2/6 Senior Séf ***** válasza:
Mellékvese kifáradása. A mellékvese a tested energiaközpontja, ha azonban folyton kortizolt kell termelnie a stressz közömbösítésére, ki tud fáradni. Étrend- és életmódváltásra lesz szükség.
ma 16:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Szív probléma lehet, vizsgáltasd ki
ma 17:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
ma 17:30
 5/6 A kérdező kommentje:
3# Az előző hozzászólásokat előnyben részesítem de azért köszönöm
ma 17:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Most mennyi idős vagy, milyen nemű? Van ismert tartós betegség?
ma 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!