Nagyon fáradt vagyok, mindig. Nem tudom, miért lehet?
Régen nagyon szerettem sportolni, futni, de ma már nagyon megeröltető.
Nincsen jó érzés például (edzőtermi) edzés "csak* a nehezemre esik. Mindig csak pihennék, nagyon fáradt vagyok, voltam. Nem gondoltam rá hogy ez valami betegség lehet , de az orrom kiskorom óta jobban folyik mint bárki másnak. Lehet egy szervezetemet megeröltető betegség ami ennyire lefárasztana?
Az orvosomhoz elmentem, és egyszer refluxnak akarta diagnosztizálni amikor slejmes betegségem volt, nem bízok szakmailag benne, egy terhes nőt is félre diagnosztizált aki elvetélt... esetleg ha orvoshoz kellene menjek van rá mód hogy a háziorvosomat megkerülve tegyem azt?
Elsőnek is kellene egy nagylabor, amiben benne vannak az ásványok és a legfontosabb vitaminok.
Elgondolkozni az életmódodon, táplálkozáson. Ha ezekben nincs kivetnivaló és a laborod is rendben van, akkor már egy csomó betegséget el lehet vetni és a következő állomás a kardiológia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!