Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Kb egy hete szinte mondhatni...

Kb egy hete szinte mondhatni mindig szédülök és fáj a fejem. Emellett gyengének érzem magam és fáradt vagyok felkelés után pár órával. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Nem nagyon mondhatni enyhén fáj a fejem és a szédülésem is úgymond elviselhető de a többi probléma is mindig fenn áll.

Sajnos másfél hónap múlva kaptam időpontot vérvételre addig pedig nem tudom mit kezdek magammal így… mert egy orvos se tud mit kezdeni a helyzettel.

Valami tipp? Mitől lehet ez?

Nem cigizek nem iszok nem drogozok semmi szervi problémám nem volt soha.

25 éves vagyok a vérnyomásom átlagban 110-126 között van pulzus sem magam soha.

Illetve a cukrot is volt már hogy megnéztem unalomból se soha nem volt se magas se kicsi

nov. 4. 15:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Másfél hónap? Minek ehhez időpont? Én ha sorba állok az SZTK-ban reggel 7 órakkor akkor még aznap be is jutok! Nem kell ehhez időpont. Csak korán kell kellni, és 7-re sorboan kell már állni a beutalóval a kezedben! Nem tudom hol élsz te? Soha nem keletett időpont a laborba. Csak korán kell kelni és 7óreggel hétre ott lenni! Egyébként meg kérj sürgősségi beutalót, és akkor hamarább ellátnak. Vagy ha megteheted akkor menj magánba / prívátba. Persze csak ha megtehetd. Egyébként meg jobbulást, és kitartást!
nov. 4. 15:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Vashiányra gondoltam először, de nyilván más is lehet. Mivel ilyen sokára kaptál időpontot én a helyedben most feltölteném magam vitaminokkal.
nov. 4. 15:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az 1-nek. Beutalóval másnap reggel odamész, kivárod a sorod, másnap megvan az eredmény. Nálunk a háziorvosnál is leveszik a vért, de kell érte fizetni, -2000-et- viszont nem kell sorbaállni.
nov. 4. 15:20
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is vashiányra tippelnék. Azért durva a másfél hónap. Nálunk 1 hét múlva már van időpont a legtöbb esetben. Esetleg ha magán úton elmennél vérvételre?
nov. 4. 17:39
 5/9 A kérdező kommentje:

Debrecen környékén csak fizetős vérvétel van főleg vidéken ami aznapos. Másképp másfél hónap. Sajnos ez ilyen ha késsel megyek is elzavarnak nem tudok mit tenni:(

Lehet igazatok van veszek vasat

nov. 4. 17:52
 6/9 anonim ***** válasza:

Azért gondoltam vashiányra mert ugyanilyen tüneteim voltak, és be is igazolódott a vashiány.

Próbáld ki a maltofert. Nekem segített. Igaz kell neki 1-másfél hónap mire elmulnak a panaszok de segít.

nov. 4. 17:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy kell időpont? Nálunk LEHET kérni időpontot? akkor nem kell várakozni. De akinek sürgős, az odamegy (beutaló kell) Kivárja a sort. és leveszik a vért. Más szakrendelésen is így van, ha sürgős időpont nélkül megyünk.
nov. 4. 20:01
 8/9 anonim ***** válasza:
A háziorvosnál voltál? Mert legelőször oda kellene menned.
nov. 4. 20:29
 9/9 A kérdező kommentje:
Voltam vérvételre küldött de beutalót se adott majd ha sikerül időpontot kérnem beutalóra. Ez nem egyedi eset és nekem 5 hétre adtak vérvételre időpontot. A legtöbb ember akivel beszéltem kb 3-4 hónapra kap szóval mondták hogy fogjam be inkább. Ilyen ez a tb ellátás. Párom gasztroenterológiára 3 hónapra kapott időpontot. Anyukám majdnem meghalt a cukorbetegségben két éve és két hónapra kapott. Hiába csinált bárki bármit nincs időpont elzavarnak ha mész. Szóval nem tudom mennyire és hol működik máshogy de nálunk Hajdú-Biharba fix ez van
nov. 6. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!