Miért lehet az hogy felkeléstől nézve csak 7 órát tudok ébren lenni es megint aludnom kell? Majd' összesek a munkahelyen ebéd után.
Vagy hétvégén is felkelek korán háztartás teszek veszek, erre délután már aludnom kell. Eddig tartott az erőm.
De ez olyan fáradtság ami az az irdatlan kegyetlen mintha 2 napot lettem volna fent és 3.nap van.
Komolyan szerintem az ovodásoknál van ez meg bölcsiseknél hogy ebéd utáni alvás kell.
Az orvos elintéz vassal mert a vérszegenység az első tipp egyből.
De mikor sulis voltam anno, vérszegenyen se voltam ilyen.
És ez alapján kijelented, hogy akkor most sem lehet vérszegénység? Vagy kizárt, hogy pótold a vasat, és ha nem használ, tudsz mire hivatkozni, és kapsz egy laborbeutalót?
De ok, ha nem akarod kideríteni, hogy mi a gond, akkor majd valaki jön a kristálygömbjével.
Lehet ez is,de nem ez a lényegi oka, nem esnek össze a vèrszegenyek mint én.
Lehet a halál előjele? Végelgysngülés?
Pedig vashiány lesz az. Nekem is az van, 102 a hemoglobinom. Erőtlenség,álomkór sokszor már ébredés után! Eleve így kelek fel... Sorbifert szedtem most,azt írt a doki. Csütörtökön lesz kontroll vérvétel.
Neked milyen lett a vérképed?
Allandoan vashianyt mutat azert se nézetem. Akarmikor megyek vérképre.
Meg a koleszterin magas mindig, az örökölt mert apának is.
(De vékonyak vagyunk ez a vér koleszterin szintje)
Néha szedek rá vasat meg ha felir vni a doki de aztán megint ugyanaz a vérkép. Így élek.
(Az nagyon durva ha reggel felkelés után is vissza kell feküdnöd. Nekem ilyen depitől volt egyszer, vagy max kétszer csak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!