Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Tényleg olyan erős influenzajá...

Tényleg olyan erős influenzajárvány van, mint ahogy a médiában hallani?

Figyelt kérdés

febr. 3. 09:44
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
10 te sem tudod hol kaptad el?
febr. 3. 13:58
 12/25 anonim ***** válasza:
18%
#11, de, a gyerek hozta haza az oviból.
febr. 3. 15:18
 13/25 A kérdező kommentje:
12 tudtátok h el fogjátok tőle kapni? Mind a ketten elkaptátok? Oviba sokan betegek?
febr. 3. 15:39
 14/25 anonim ***** válasza:
26%

13.

Mi van veled kérdező?

Nyugodj már meg!

Sem az ismerősi körömben, sem a gimis gyerekemnél, sem az egyetemistánál nincs semmilyen járványos megbetegedés.

Szedjél vitamint és ne stresszelj!

febr. 3. 16:30
 15/25 anonim ***** válasza:
18%
#13, általában el szoktuk kapni amit hazahoz, de persze mindig reménykedünk hogy nem. Apja egy nap alatt letudta, engem viszont kiütött rendesen.
febr. 3. 17:00
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Pont annyira, mint amennyire a tavalyi hasonló időszakban...
febr. 3. 17:05
 17/25 anonim ***** válasza:
63%

9-es vagyok.

Bár mint említettem, szerintem valóban volt/van járvány, és nem kellemes, de azért nem kell megijedni. Egy darabig nem leszel jól, aztán felépülsz, nem nagy kaland. Rettenetesen éreztem magam 2 hétig januárban és azóta sem vagyok 100%-os, de mégis azt mondom, nem érdemes elővigyázatossággal élni. Csak keményen, el kell kapni, max. kiveszel 1-2 hét begegszabit.

febr. 3. 17:58
 18/25 anonim ***** válasza:
Negyed évente Influenzajárvány van. Inkább arra a hirre várok, mikor bemondja a riporter, hogy ma senki nem volt megfázás végett orvosnál.
febr. 3. 18:15
 19/25 anonim ***** válasza:
0%

4.

Nahát, nálatok most volt szilveszter?

febr. 3. 19:25
 20/25 anonim ***** válasza:
75%
Mi köze ehhez a médiának? Ők kapják a számokat, ahogy minden évben és egy egyszerű összehasonlítást talán el tudnak végezni. Ha valami simli van, akkor az nem az ő saruk, hanem azé, aki az adatokat szolgáltatja.
febr. 3. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!