Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Tényleg olyan erős influenzajá...

Tényleg olyan erős influenzajárvány van, mint ahogy a médiában hallani?

Figyelt kérdés

febr. 3. 09:44
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
62%
Tényleg.
febr. 3. 10:11
 2/25 anonim ***** válasza:
25%

Biztos hogy nem.

Csak a szokásos hazudozás.

febr. 3. 10:13
 3/25 anonim ***** válasza:
59%
Influenza járvány van. Az tény. Viszont a média nagyon el túlozza. Már 5 évvel ezelőtt is a Covid járványt is jócskán el tulozták! De az tény hogy a lakhelyemen egyre több egészségügyi intézménybe rendelik el a kötelező maszk használatot ismét!
febr. 3. 10:18
 4/25 anonim ***** válasza:
53%
Tényleg. A szilveszteri buliba valaki influenzásan jött (ott lett beteg, még nem volt lázas az elején, csak úgy 11 felé érezte magát rosszul). A 30 fős társaság háromnegyede beteg lett 2 napon belül, ki jobban, ki kevésbé.
febr. 3. 10:20
 5/25 A kérdező kommentje:
4 ja 11 kor szólt h vacakul kezdi magát érezni? Többieknek milyen tünete lett? Te elkaptad?
febr. 3. 10:21
 6/25 anonim ***** válasza:
40%
Igen, elkaptam. Láz, száraz köhögés, izomfájdalmak. A többiekkel később egyeztettünk e-mailben kinek van még hasonló tünete. Volt, aki nagyon rosszul volt, volt, aki kevésbè. Együtt táncoltunk egy teremben, lihegtünk, én nem csodálom, hogy ennyien elkaptuk, lappangási idő alatt is fertőz. Mindenki szépen meggyógyult.
febr. 3. 10:44
 7/25 A kérdező kommentje:
Ment a zöld. Amúgy számítottak rá, hogy ennyien elkapják?
febr. 3. 10:49
 8/25 anonim ***** válasza:
18%
Azt mondják, hogy a fiatalabb korosztályban tarol most. Én 50-en felül vagyok, dolgozom, tehát nem otthon gubbasztva nem kapom el. Nálunk az ismerettségi körben, munkatársak, mindenki hasonló korosztály és senki nem beteg hetek óta.
febr. 3. 10:59
 9/25 anonim ***** válasza:
63%

Oltatlan vagyok, covid alatt és 2024 végééig 0 influenzás tünetem volt.

Most egész januárban voltak tüneteim, az első harmadban súlyosabb.

Akiket kérdeztem karáncsonykor kapták el.

Tehát szerintem ezúttal a fake news média igazat szól, ahogy a törött óra is 2x igazat mond 24 óra alatt.

febr. 3. 11:25
 10/25 anonim ***** válasza:
43%
Rajtunk most meent át, én konkrétan napokig csak feküdtem az ágyban és néztem a plafont, még hallgatni se volt kedvem semmit. Mikor anyósom megtudta, hogy milyen rondán elkapott minket, gyorsan elment beoltatni magát, mert ennyire pocsék betegséget nem akar elkapni (nameg persze távol tartotta magát tőlünk addig).
febr. 3. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!