?Kb 9 napja egyik éjszaka mikor lefeküdtem arra ébredtem fel éjszaka higy folyik az orrom makd megtöröltem és vagy kb 4x keltem fel mintha fulladnék majd pár napra most köhögnöm kell legtöbbet reggel és este de napközbe is kell azért lázam nincs
Figyelt kérdés
Étvágyam vam nem fáj a torkom nem folyik az orrom csak köhögök van hogy fehéres nyákot van hogy ilyem zöldeset mikor felfele nézek a mennyezet fele akkor van egy ilyem ingerlés hogy akkor egyből valamiért köhögnöm kell mármint így magától jön tudom nem vagytok doktorok de amúgy nagyon félek hogy copd-m van vagy valami egyéb halálos tudő betegségem nem cigizek életem során kb 20-30 slukkot szívtam a cigiből és kb egyszer szájpárnáztam nem vagyok alapjáraton tüdőbeteg, valakinek valami tippje hogy mi lehet?jan. 21. 20:09
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!