Karai kérdése:
A kislányom már 4 napja köhög éjszaka nem lázas nem beteg, voltunk orvosnál tüdeje tiszta torka se volt piros neki kapot gyógyszert lándzsasutifű szirupot lordestint este egy tableta de sajnos nem múlik ugyan úgy köhög.Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
ma 00:19
1/2 A kérdező kommentje:
Eddig nem volt ilyen problémánk egyik pillanatról a másikra jelentkezet torkát mondja néha hogy fáj neki de az lehet a köhögéstől is. Allergiára gondoltam még majd lesz allergiavizsgálat is de nagyon rossz most ez a tanácstalanság és nem tudd aludni este és napközben oda figyelni a suliban ahogy én se a munkahelyemen. Próbáltuk a mézet mézes teáz sinecodot gyömbér tea ablakot nyitok de ugyan úgy köhög elkezdi este és 20 percen át tart még elnem sikerül neki aludnia van amikor töbször is köhög éjszaka és folyamatosan
ma 00:25
2/2 anonim válasza:
Lehet bármi, én tuti bevinném egy egyetemi gyermekklinikai ügyeletre(Budapest, Debrecen, Szeged,Pécs)....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!