Kinek mi vált be a legjobban száraz köhögés ellen?
Figyelt kérdés
Már nem tudom, hány kanállal vettem be Robitussin-t, de szart sem ér. Folyamatosan ingerel a köhögés, és aludni sem tudok miatta. Kérlek, segítsetek. 😞tegnap 22:32
1/8 anonim válasza:
Neocitránt igyál este lefekvés előtt, egy pohár meleg vízben feloldod és hidd el segít. Nekem mindig segített köhögésre, torokfájásra is. A méz is nagyon jó a torokra, mézes teát is megpróbálhatod.
2/8 anonim válasza:
1, nem a torka fáj, szuárazon köhög.
Kérdező, mondanám, hogy Sinecod tabletta, de hónapok óta hiánycikk. A szirup kapható, írasd fel, jó szer.
3/8 karai válasza:
Nekem a kislányom köhög neki a lándzsásutifü szirupot irta fel az orvos estere de jobban köhög mint eddig
4/8 A kérdező kommentje:
2-es, köszönöm, akkor majd kipróbálom a Sinecodot :)
tegnap 22:44
5/8 anonim válasza:
Gõzölj törölközõ alatt. Forralj fizet, csinálj fölé egy sátrat, és lélegezd be. Tehetsz bele illóolajat vagy ilyen mellkasra való mentolos zsírt.
Kicsit polcold fel magad, félig ülve próbálj aludni, az is segíteni szokott, ha este köhögsz csak, amikor vízszintesbe kerülsz.
6/8 anonim válasza:
Libexin 100mg-os tabletta jó a száraz köhögésre, tágítja a hörgőket könnyíti a légzést. A köhögési ingert csillapítja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!