Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hasnyál-mirigy gyulladás...

Hasnyál-mirigy gyulladás utáni élet?

Figyelt kérdés
Volt egy viszonylag enyhe lefolyású hasnyál-mirigy gyulladásom. Epekövesség okán. Az orvos az epe eltávolítását javasolta, már meg is van az időpontom a műtétre. Azonban teljesen tanácstalan vagyok, hogy megcsináltatni vagy sem. Van ismerősöm, akinek kivették az epéjét, pár hónap után teljesen tünetmentes lett és az óta is úgy él, mint ha lenne epéje, mindent eszik. Azonban olyan is van, aki az epe kivétele óta nem tud teljes értékű életet élni. Folyamatos hányinger, hasmenés évek óta. Tudom, hogy a kihagyott műtét esetén az újabb gyulladásba bele is lehet halni, de azt is hallottam, hogy a kivételt követően a kitáguló epevezeték ugyan úgy köves lehet- tehát nincs értelme a kivételnek. Nem azt várom, hogy megmondják, mit tegyek, inkább csak útmutatást, véleményt kérnék, akinek van már ebben tapasztalata vagy ilyen irányú információja.

ma 09:23
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!