Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Meddig tart ez?

Meddig tart ez?

Figyelt kérdés

Nem annyira jó a gyomrom, így mindig figyelek, hogy mit eszem. Viszont tegnap és ma kicsit elengedtem ezt a túlzott odafigyelést….

Két kérdésem lenne: Az első, hogy ez lehet-e gyomorsav, reflux? És emiatt van e hányingerem?

A második, hogy vajon holnapra elmúlik-e?

Mai nap lettem igazából rosszabbul úgymond. Reggelire kiflit ettem, dán szalámival és egy kevés hagymával. A dán szalámit régebben minden nap ettem, iskolába csak azt tudtam vinni, aztan leszoktam róla hirtelen. A hagymával pedig nagy általánosságban nincs gondom.

Ezután ilyen fagyasztós krumplit ettem, viszont airfryerben készült, nem olajban. Ehhez ettem ketchupot, de az sem feltétlen okoz problémat.

Ekkor kezdtem böfögni, az elsővel elég nagy adagban feljött a torkomig megrágott ételmaradék és kevés “folyadék”. Utána ez még volt jopárszor, azóta egész nap böfögök.

Ettem répát, illetve kiflit magában, víz stb.

Fáj, illetve inkább kellemetlen érzés van a gyomromban.

Emiatt lehet hányingerem?

tegnap 19:51
 1/4 A kérdező kommentje:
Illetve most is erős, összehúzó, görcsös érzés van a gyomromban, amitől fokozodik a hanyingerem. Holnap dolgoznom kell, és fizikai munka, hajolgatás stb, félek hogy rosszul leszek, hányok….
tegnap 19:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló volt, 2 nap után kaptam valami vírusos fertőzést, aztán a doki mondta, hogy igyak sok vizet, akkor is ha kihányom..szerintem fogd diétásra amíg nem késő, mert ha begyulladnak a nyirokcsomóid akkor aztán tényleg fájni fog. Szerintem a hányingered összefügg a hasfájásoddal. Igyál sok vizet és egyél!
tegnap 20:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon félek, hogy virus….de péntek óta nem voltam sehol, szóval elvileg annak ki kelletz volna már jönnie nem?
tegnap 20:02
 4/4 anonim válasza:
A hagymában van egy inulin vegyület ami puffadast gyomorégést okoz. Nekem is ezt okoz Vegyél be renniet az segít
tegnap 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!