Aki elkapta a covidot, milyen tünetei voltak és meddig tartott a betegség?
Szemvörösség az első komolyabb tünetek megjelenése előtt. A betegség 1. napját a láztól számítom.
láz, fejfájás, levertség 1. naptól
torokfájás, orrfolyás 2. naptól
köhögés (hurutos) 3. naptól
4-ik naptól a tünetek lassan, de javultak, volt hogy lázmentes napok után megint belázasodtam. Olyan 10 napig tartott a betegség, a legtovább az orrfolyás valamint a köhögés tartott, az orrfolyás a betegség 10-ik napján abbamaradt, a köhögés 3 hétig tartott, lassan lassan javulva.
Favipiravirt +c&d vitamint szedtem, sok mandarint ettem, a végén egy kis köptetővel megspékelve, mert nem akart múlni a köhögésem.
31f, oltatlan.
4 nap nyakfájás és fáradtság
8 nap láz, köhögés, fejfájás
köhögés kezdett mulni, közben elment a szagláson 1 hétre teljesen, kb betegség után 1 hónap múlva jött vissza normálisan, ahogy az állóképességem is.
Szia, az én tesztem tegnap lett pozi. Visszagondolva a tünetek már pár napja kezdődtek éjszakai izzadással. Tegnap reggel semmi, de semmi bajom nem volt, délután éreztem egy kis náthát, este tusolás után ki szoktam mosni a zuhanytálcát és feltűnt,h nem érzem a domestos illatát. Viszont ami fura,h ételek, innivalók illatát igen, de parfüm, tisztítószerekét, krémekét nem.
Már tegnap éjjel lázas voltam, úsztam az izzadtságban, és ami nagyon rossz, az a fejfájás. Nagyon migrénes vagyok, de ez más és nagyon rossz. Ma kezdett el kaparni a torkom, amiatt köszörülöm néha, de nem köhögök folyamatosan.
Köszönöm a válaszokat!
Jobbulást, aki még benne van!!
Nekem 15-én teszteltek pozitívat,aznap nagyon fáradt voltam. Egyébként néha előfordul köhögés és időnként visszatér(t) a fáradtság. Mától mintha kicsit jobb lenne. Remélhetőleg ennyivel megúsztam..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!