Éjszakai izzadás? Felek a betegségektől?
Figyelt kérdés
Voltam mar eletem során párszor ugy hogy leizzadtam éjszaka volt hogy felsot kellett cseréljek. Most 3 napja kb felebredek éjszaka vagy amikor épp alszok es meg kell toroljem a mellkasom meg a hatam mert teljesen le van izzadva. 3 napja feljebb tekertem a fűtést es legtobbszor be is vagyok takarozva elég rendesen de nem tudom hogy a fűtés lehet e az oka. Az a gond hogy rögtön azt írja az internet lehet hogy rák stb. szoval eléggé panikolok. Menstruaciom is megvan hétfő óta( nem tudom hogy koze lehet e hozza). Vervetelen voltam szedules miatt kb 1 hónapja es ott rendben volt minden. A vervetelen látnak valamit ha baj van? Eléggé tul gondolomtegnap 21:57
1/2 anonim válasza:
Menstruáció idején sokkal jobban izzadok én is. Hormonok is befolyásolják, pl.: szoptatás elején szintén több éjszaka volt hogy a pizsamám de még a lepedő alattam is csurom vizes volt, pedig inkább fázós vagyok, nem annyira izzadós.
2/2 anonim válasza:
Az lenne az egészséges-ideális, ha olyan 18-19 fok lenne a hálószobában, az alvásminőségre - azt mondják - nagyon jó hatással van.
Ha ilyen hőmérsékleti viszonyok közt is izzadsz akkor érdemes utánajárni orvos segítségével a problémának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!