Mellkason izzadni?
Figyelt kérdés
Ma hason feküdtem és a párna a mellkasom alatt volt de sehol máshol nem izzadtam le viszont a mellkasomon volt egy izzadtság folt, nem az egészen hanem a jobb oldalán egy kisebb részen. Mitől lehetett ez? Eddig nem vettem észre, hogy ott izzadnék főleg nem ennyire. Kicsit hipochonder vagyok meg a kardiofóbiám is visszajött így félek, hogy ez valami rosszat jelez.aug. 21. 18:35
1/2 A kérdező kommentje:
És ott abban a foltban nem kicsit volt izzadt a bőröm, hanem rendesen mintha odalöttyent volna egy kis víz
aug. 21. 18:37
2/2 anonim válasza:
Nincsen semmi baj nyugi. Tudom, hogy neked ezzel nem segítek, ha azt mondom, hogy nem kell félni de ez így van. Izzadni normális, ki minimálisan, ki durvábban. Nagy melegek vannak, lehet h rosszat is álmodtal, vagy nagyon betakaróztál. Úgyhogy nyugodtan aludhatsz tovább, mert semmi baj nincs ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!