Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 4 ik napja vagyok nagyon...

4 ik napja vagyok nagyon beteg, most a torokfájással és az izzadás dal küzdök, mit tehetek?

Figyelt kérdés
2 nap intenzíven lázam volt, a betegség kezdete után a torkom és a manduláim teljesen begennyesedtek, annyira fajnak, hogy alig bírok nyelni, a mellkas rtg m negatív volt, a vérvétel erős gyulladást mutatott. Írtak be Augmentin duót most szedem 4 ik napja, illetve cataflam 50 mg t. Ma kaptam gyógyszertárba Septorept szopogatotablettat. De egy kis séta vagy bármi annyira leizzaszt mintha futottam volna 5 km t, ennek mi az oka, illetve mikor gyógyulok meg? Valami vírus lehet egyébként illetve nagyon mely levegővételnél faj a mellkasom teteje.

okt. 28. 10:35
 1/6 anonim ***** válasza:

Pihenned kell. Semmi mást nem szabad. Ha picivel jobban vavy akkornis huzz ra 2-3 napot.

Szedd szepen a gyogyezereket, es hagyd pihenni a tested hogy lekuzdje a dolgot.

Rengeteg folyadek, barmilyen formaban

okt. 28. 11:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Pihenj.
okt. 28. 11:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, bevásárolni muszáj voltam elmenni mert teljesen egyedül vagyok. Meg kellett meg gyógyszer, így azt is kiváltani, körülbelül mikorra leszek jobban? Illetve annyi, hogy a jobb mandulámról fájhat a fülem, attól az nincs begyulladva, csak sugárzik ra?
okt. 28. 11:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Mindennel együtt 2 hét a teljes gyógyulás. Ezt ki kell feküdni.
okt. 28. 20:38
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de azért napról napra jobb lesz?
okt. 28. 20:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Naprol napra jobb lesz. Aztan azt hiszed h kb jol vagy, elkezdesz aktivkodni, fozni, pakolni stb. Na azt nem szabad! Onnan lesh rosszabb.

Probalj rendelni. Bevasarlast is lehet hazhoz.

okt. 28. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!