Szünni nem akaró meghűléses tünetekre mit vennétek be az alábbiak közül? Melyik hatásosabb?
-forró tea + paracetamol tartalmú tabletta
-forró tea + egy kupica pálinka
-forralt bor
-esetleg forralt bor + pálinka
Első vagy harmadik.
A pálinkát utálom...
Köszönöm a választ!
Azt olvastam,hogy a pálinka nagyon jó ilyenkor.Csak az a baj,hogy félek visszajönne,mert nem szeretem...
A paracetamollal vigyázz, mert a terápiás és a mérgező dózist csak egy hajszál választja el. A gyógyszer tájékoztatón jelzett adagolást sose lépd túl, és ne fogyassz mellé más paracetamol tatalmú készítményt! Ha pedig éhezéses állapot is fennáll (hányás, hasmenés) akkor ne szedd!
Egyébként nekem régen a Coldrex tabletta vált be (paracetamol, koffein meg még valami nyákoldó van benne), de ez is csak a tüneteket enyhíti, a gyógyulás így is úgy is 7 nap körül van.
A forró tea mindenképpen jó és a nagy dózisú (1000 mg feletti) c - vitamin hatékony a nátha ellen. Azt mindenképpen szedjél, jó sokat, főleg ilyenkor.
Ja, és én a pálinkát hanyagolnám, szerintem az nem használ.
De persze aki szereti, az minden alkalmat megragad. :-)
Köszönöm a választ.
A pálinkát kihagyom.
Marad a gyógyszer-tea kombó.
Na meg egy kiadós alvás.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!