Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet az oka annak, hogy...

Mi lehet az oka annak, hogy neha ugy erzem, mindjart bevizelek, de ugy, hogy elotte 2 perccel meg nem volt ilyen erzesem?

Figyelt kérdés

Utobbi 1 evben lett egy olyan problemam, hogy elofordul az alabbi szituacio. Megyek valahova, tipikusan vezetek, 1-3 orat. Odaerek a celhoz. Es azonnal vizelnem kell. Nem az, hogy van meg 1 percem, hanem ugy erzem hogy most. De kozben elotte meg nincsen az az erzes, hogy nagyon kellene, csak hogy majd kell.

Tipikus, mikor mar a wc ajtonal vagyok, akkor majd meghalok, es felek, hogy a gatyaba megy. Es nem csak latszatmennyiseg, hanem egesz ocean jon ilyenkor.

Ejszaka neha felkelek 3 ora utan, hogy vizelnem kell, de sokszor meg alszok 7-8 orakat, es meg utana sem kell rohannom. Nagyon zavaro tud lenni.

Probaltam agyban treningezni, hogy most akkor meg van ket percem, es addig visszatartom, de nagyon nehez.

Voltam urulogusnal, minden rendben van.

Mar gondoltam Sklerozis Multiplexre is, mert meg egy tunet stimmel.

Meg nem csurgattam be, de felek, hogy elobb-utobb igy jarok. :(

Van aki hasonlo szituacioban jar?

#vizelettartas #Vizelettartasi problema
tegnap 11:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Vércukor is rendben van?

Említetted hogy voltál urológusnál, nem tudom mennyire és mit nézett meg, de lehet alaposabb kivizsgálás is, pl. prosztata nagyobb (bármilyen életkorban lehet) és ezért hólyag nem tud teljesen kiürülni vizeléskor...

tegnap 12:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Milyen vizsgálatokat csinált az urulógus?
tegnap 12:08
 3/5 A kérdező kommentje:

Vercukor es minden mas is rendben. Voltam teljes kivizsgalason haziorvosnal szeptemberben a vernyomasom miatt. Nem talaltak semmit.

Vese, here, hugyholyag, prosztat rontgen, PSA ellenorzes, tapintasos prosztata vizsgalat.

Mondta, hogy kicsit nagyobb, de ebben az eletkorban ez normalis.

Szoval tanacstalan vagyok.

Olyan van meg neha hogy tokre ki van szaradva a szam, es ertelemszeruen olyankor iszok vizeles utan.

tegnap 12:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Kicsit furcsa, hogy urodinámiás vizsgálat nem volt.
tegnap 13:50
 5/5 A kérdező kommentje:

Rakerestem. Asszem attol beszabehu lett volna. :)

Rutinvizsgalaton voltam, evesen.

tegnap 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!