Miért van a folyamatos bevizelés éjszakánként? Lentˇˇˇ
28 éve férfi vagyok, és mostanában elég gyakori az éjszakai ágybavizelés nálam. 2 éve hagytam fel a Rivotril 2mg szedésével, amit 2,5-3 évig szedtem, utána felírták helyette, hogy el tudjam hagyni azt a Quetiapine-Teva-t 25mg. Szépen el is hagytam, nem voltak ilyen gondok, aztán sokszor többet vettem be quetiapine-ból, de később visszaálltam napi reggel 1, este lefekvés előtt 2 db-ra. Sajnos közbe-közbe elég gyakori volt az alkohol fogyasztása az esti órákban, (nagyobb mennyiségben is). De a Quetiapine-t lefekvés előtt ugyanúgy bevettem. És már-már jelentkeztek is az ágybavizelések, előbb ritkán aztán gyakoribbak lettek. Sajnos az alkoholt ugyanúgy fogyasztom esténként heti 3-4-szer. Ami azt illeti van Xanax-om is 0,5 mg-os, de azt csak szigorúan akkor veszem be ha nem iszok alkoholt egyáltalán, viszont a Quetiapine-el együtt, bár ez ritkább, akkor 2-3 szemet is a Xanax 0,5 mg-ból. Aztán előfordul, hogy másnap, persze ha a Xanax már kiürült belőlem, este megint isok, a Quetiapine-t megintcsak beveszem mást nem. Szóval elég nagy az összevisszaság... Azóta elég gyakorivá váltak az ágybavizelések. Lehet esetleg az efféle életmódtól, változtatni kéne? Lehet nagyon nagy hülyeségeket csinálok, szörnyen szégyellem is magam... Kérlek segítsetek ha tudtok!
Köszönöm előre is!
"túlsúLYos"
Akkor először lelkileg kellene rendbetenni magad. Onnan indul ki minden problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!