Én aggódom túl, vagy a háziorvosom veszi lazán? Mandulagyulladás utáni felváltott de folyamatos füldugulás.
Két hétig mandulagyulladásom volt. Mostanra jöttem helyre belőle úgy-ahogy. (Közben fogytam 3 kg-ot is, mivel az első napokban a nyálat alig bírtam lenyelni, azt a kevés ételt pedig kihánytam, amit magamba tuszkoltam.)
Viszont visszamaradt az, hogy nem hallok rendesen hol egyik, hol másik fülemre.
Amelyik éppen el van dugulva, arra nem hallok, a másika pedig csak kicsit.
Ezt elmondtam tegnap a háziorvosnak, belenézett és kijelentette, hogy SEMMI baj a fülemmel, ne mondjam, hogy nem hallok rá rendesen.
Én sem vagyok annyira hülye,hogy ha nem így volna, akkor mondanám.
Lehet az hogy a fülemben bentebb van a probléma, amit már ő, háziorvos a kis nézőkéjével nem lát?
Végül emelt hang közepette adott beutalót a fülészetre.
Ehhez még tudni kell, hogy gyerekekkel dolgozom, és ezért sem mindegy nekem, hogy hallok-e rendesen, vagy érzem, hogy valami még nem jó.
Most én aggódom túl, vagy a háziorvos akarta lazára venni?
Én úgy vagyok vele, hogy nekem is az lenne a jó, ha valóban nem lenne semmi probléma, de azt szakorvos, rendes fülvizsgálat alapján mondja ki.
Ugyanis most a háziorvos szavával áll szembe a saját tapasztalatom.
Ezért kérdezem, hogy most én aggódtam túl? Vagy a háziorvos lusta, laza?
Na, ma reggel letudtam a fülészetet.
Szerencsére valóban nincs fizikailag eldugulva egyik járat sem.
A fülben lévő nyomás hatására van ez az átmeneti halláscsökkenés. Azt mondta a szakorvos, hogy ilyen mandulagyulladás után 2-3 hétig ez "normálisnak" tekinthető, mert ilyenkor felborulhat a fülben lévő nyomás is.
Én örülök, hogy csak ennyi a baj.
Bevallom, nekem már a tudat, a valódi ok ismerete is sokat enyhített. A fülemre továbbra sem hallok jobban, DE tudom, hogy nem valami cucc miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!