Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mire számíthatok ultrahangon?

Mire számíthatok ultrahangon?

Figyelt kérdés

Kérdezni szeretnék ha lehet.

Egy 20 éves lány vagyok, durván kb 1-másfélhónapja egy "csomó érzeletű" dolgot tapintottam ki a mellemben, hosszúkás éles a széle tapintásra.. mint egy hosszúkás üveggolyó

Arébb lehet tolni fájdalmatlan.

Menzesz problémáim vannak, mondták ha megjön utána újra önellenőrzés és ha ottvan orvos.

Sebészetre mentem vele, ahol megvizsgálta a melleimet az orvos.

Aztmondta ebben a korban ez valami jó indulatú nyugodjak meg.. de elküld uh. Papírra azt írta fibroadenoma gyanús

Mire számíthatok? Mintavétel valószínű kelleni fog? Az kimaradt, anyukámnak is fibroadenoma van a mellében.

A napokban megyek ultrahangra.

Kicsit félek..

Köszönöm szépen a válaszokat előre is!

tegnapelőtt 10:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Először majd az ultrahang megmondja kb. mi lehet az. Hogy mintavétel lesz-e azt így előre nem lehet tudni, de én sem gondolnám ezt nagy problémának. Fibroadenoma is jóindulatú.
tegnapelőtt 11:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem vesznek mintát. Nekem nem volt, de egy ismerősömnek igen. Azt mondta nem volt vészes a fájdalom, csak a helyzet ijesztő. De nagyon kedvesen, türelmesen bántak vele.

Szerintem ha van rá mód, anyud legyen bent veled, hogy megnyugtasson.

tegnapelőtt 11:15
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Nemtudom, anyukámnak nem vettek belőle mintát

tegnapelőtt 11:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, valszeg ránéz az ultrahangos és ha elég rutinos, akkor azt mondja, hogy jóindulatú. Ha nem elég rutinos, vagy nem tudja megállapítani, akkor esetleg elküldenek egy vékonytűs mintavételre. Nagyon kicsi az esély, hogy bármi komolyabb gond legyen.
tegnapelőtt 11:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Kicsit rosszul is jön ki a dolog mert az uh-n mondták menzesz után lenne jó ha mennék de orvosomnak mondtam kiszámíthatatlan mikor jön meg aztmondta így akármikor menjek el mert már m1..
tegnapelőtt 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!