Ezt az egy időpontot tudta adni az orvos, a következőnél már 13 hetes lennék így azt mondta, hogy menjek most szerdán. Olvasgattam itt több hasonló kérdést de nagyon össze-vissza válaszokat láttam. Amit érdemes tudni, hogy október 8-án jött meg utoljára és 9 DPO-n már pozitívat teszteltem.
Vagy semmit, vagy ha jobb a gepe, akkor petezsakot, amiben szikholyag sejtheto, vagy akar mar latszodik is. Szivmukodes a 6. het kozepen szokott lenni eloszor.
2022. nov. 12. 23:11
2/14 anonim válasza:
Hat ennek igy keves ertelme van.
Terhessegmegallapitast barki meg tudja csinalni, de ha el akarsz menni most, menj, csak aztan kerj idopontot valaki mashoz is a 7.het korulre, akkor legalabb szivhang is lesz.
2022. nov. 12. 23:12
3/14 anonim válasza:
Amugy tunetmentesseg eseten a 13 hetes idopont is teljesen eleg lenne. Persze az ember lanya addigra tudni akarja, de sogornomnek is 12 hetesen volt az elso uh kulfoldon (14. hetig tudjak az adott genetikai vizsgalatot elvegezni), szoval ez is teljesen rendben lenne.
2022. nov. 12. 23:13
4/14 anonim válasza:
Máshova menj. 5+4 hetesen semmi értelme elmenni, nem fog tudni terhességet megállapítani hivatalosan, mert ha lát is valamit, szívhang még nem lesz.
2022. nov. 13. 06:59
5/14 anonim válasza:
3, Magyarországon el kell menni vedőnőhöz és háziorvoshoz az első trimeszterben.
2022. nov. 13. 07:01
6/14 anonim válasza:
Igazuk van a többieknek.
Ha már van időpont menj el hogy mit lát, de keress másik orvost aki tud fogadni, 7-8 héten, hogy szívhang már legyen, hisz ha most azt mondja lát valamit, te meg bele éled magad, mész a 12 hetesre ott meg lehet semmi.
Én 6+4 hetesen voltam és 8+4 napos am hívott vissza amikor már a szívműködés szépen látszódott.
2022. nov. 13. 07:23
7/14 anonim válasza:
Nekem rendszertelen volt a menstruációm ezért nem tudtam pontosan mikor is fogant meg a baba így az első vizsgálatnál 4 hetes és 6 napos volt. Látszódott az ultrahangon csak még nem volt szivhang. De meg bírta állapítani az orvos a terhességet hogy jó helyen van e, nem mehenkivuli e a terhesség.
2022. nov. 13. 08:35
8/14 anonim válasza:
Petezsákot és szikhólyagot. Embriócsomót esetleg, de szívműködést nem. Túl korán mész. Ha csak 13. Hétee van időpont, akkor menj máshová…
2022. nov. 13. 08:46
9/14 anonim válasza:
Én is máshová mennék és 5 hetesen teljesen felesleges mert utána úgyis mehetsz újra 2 hét múlva és kereshetsz mást aki megnézi van e egyáltalán szívhang úgyhogy 7 hetesen több az értelme mert akkor már minden egyértelmű lesz.Szívhang,embrió ami a lényeg.
2022. nov. 13. 09:47
10/14 anonim válasza:
Szia! Én 5+3 voltam amikor először mentem, mert volt előtte panaszom. (Menstruàció idején barnáztam).
Nekem ekkor mèg csak petezsákot látott, szikhólyagot még nem, embriót meg pláne nem.
Ilyenkor még tényleg nincs sok értelme, annyit tud esetleg mondani, hogy valami elkezdődött (van petezsák, megnézi a nyálkahártya vastagságát,kizárja a méhen kívülit), mondjuk engem ez is megnyugtatott. 😊
De a tényleges terhességet majd csak akkor tudja beigazolni ha lesz szívhang. Ami kb 6-7 hetesen lesz majd 😊
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!