Mi lehet ez? Szapora szívverés, gyengeség, fáradság
2 hete elkaptam egy hányós vírust ami hasfájással, görcsökkel és hányással járt, enni se tudtam csak nagyon keveset. Pár nap alatt helyre jött és utána már visszatért az étvágyam és tudtam enni anélkül hogy kihánynám. Viszont azóta nagyon gyengének érzem magam és semmihez nincs kedvem. Gondoltam ha kimozdulok a lakásból akkor jobban leszek, de amikor elmentem a boltba útközben rosszul éreztem magam, erőtlen voltam és utána nagyon hevesen kezdett el verni a szívem. Így inkább visszafordultam és hazajöttem. Azóta itthon is többször érzem hogy hevesen ver a szívem, még akkor is ha nem mozgok intenzíven. Sokat ásítok és még alvás után is fáradt szoktam lenni.
Nem tudom mi lehet velem, de még sose volt ilyen érzésem mint most úgyhogy eléggé meg vagyok ijedve. Már kimozdulni is félek itthonról nehogy megint rosszul legyek.
Mit tudnék tenni?
Ez még simán lehet, hogy csak a betegség utóhatása, de figyeld meg, hogy tovább fennmarad-e ez az állapot.
Tünetek alapján ez olyan, mint a poszturális ortosztatikus tachycardia szindróma (POTS). Egy idegrendszeri betegség, ami egyáltalán nem ritka és kiválthatja szinte bármi: egy súlyos sérülés, érzelmi trauma, terhesség vagy egy mezei nátha is. Ha kíváncsi vagy, szívesen elküldöm privátban a saját tünetlistámat, az alapján tudod figyelgetni, hogy mit tapasztalsz magadon, bárminemű kérdésre válaszolok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!