Mivel csökkenthető a láz?
Figyelt kérdés
3 napja lázas vagyok. 38-nál nem megy lejjebb, inkább csak följebb. Rakok a felyemre meg a csuklópánt borogatást, rubophent és algozonet is próbáltam már. Mellette szörnyű hasmenés. Próbáltam szén tablettát és lactiv plust. Nem eszek semmit csak üres pirítóst teával. Nem bírok aludni se rendesen, mert kb óránként kell kimennem.dec. 31. 09:21
2/17 anonim válasza:
Ebből kórház lesz :( Én a legkisebb megfázástól is belázasodom..... 39-40 fokos lázam szokott lenni. De a hidegvizes borogatás, lázcsillapító le szokta vinni. Esetleg egy dolog segíthet, ha nem sajnálod rá a pénzt. Az pedig a szauna.
4/17 anonim válasza:
mondjuk a 38 fok az nem annyira nagy láz inkább a hasmenésre kellene koncentrálnod
5/17 A kérdező kommentje:
Fizikai fájdalmam annyira nincs. Rubophent szedek, előtte algozonet próbáltam. 38 és 39 között ingázik.
dec. 31. 10:32
6/17 anonim válasza:
Kalmopyrin, esetleg hűtőfürdő. Próbálj meg sok folyadékot inni, nehogy kiszáradj. Ha nem mulna estig a lázad azért menj be az ügyeletre hátha tudnak valamit adni rá, vagy tanácsolni.
Jobbulást!
7/17 A kérdező kommentje:
A csukló borogatása is segíthet? Eddig csak a homlokomra tettem, de úgy hallottam az is segíthet.
dec. 31. 10:47
8/17 anonim válasza:
Csukló, boka. Még olyat is hallottam, hogy reszelt krumplit zokniba és úgy felhúzni. Nem próbáltam még, nem tudom, hogy működik-e.
9/17 anonim válasza:
Uhh, itt nem a láz a lényeg, hanem hogy ne száradj ki. A kórházban sem fognak tudni segíteni, ott is csak a sóoldatot kötik be infuzióként. Iszogass egész nap, ez a legtöbb amit tehetsz, és ki kell feküdni az ilyen fertőzést. Lehet hogy szalmonella.
10/17 anonim válasza:
Legalább ilyen marhaságokat ne terjesszetek hogy reszelt krumplit teszel a zoknidba. Egy birka kitalálja aztán követi a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!