Lehet hányingerem és gyomorfájdalmam, ha a felsőlégúti fertőzés miatti felköhögött váladékot nem tudom kiköpni, csak lenyelni?
Figyelt kérdés
dec. 29. 12:28
2/10 anonim válasza:
Attól? Hányinger fő okai közé tartozik!
3/10 anonim válasza:
De miért nem tudod kiköpni???? Azt ki kell köpni!!!!!! Utálok köpködni, gusztustalan, de ilyenkor ha tetszik ha nem kiköpöm!!!!! Így tud tisztulni a tüdő!!!!!! Különben sokkal tovább tart, hogy kitisztuljon.....
4/10 kutyafule4 válasza:
Én nagyon ritkán tudom kiköpni, leginkább soha. Semmi baja nem szokott lenni a gyomromnak, azt leszámítva, hogy ha igazán beteg vagyok nem eszek sokat, nem is kívánom.
5/10 anonim válasza:
Ezzel most megválaszoltad a kérdést 4es...... Le lehet pontozni, ami meg is történt.... Még én kérek majd bocsánatot, hogy jót akartam..... Tudod mit ne köpd ki..... Dögölj bele egy jó kis tüdőgyulladásba a kérdező is...... Az ilyen barmokat had ne sajnáljam már......
6/10 A kérdező kommentje:
Mert nem tudom kiköpni. Egyeszrre sok váladék jön és ahhoz, hogy felköhögjem a szájüregig, többet kell köhögnöm és a levegőm elfogyna, mire ezt megtenném. Soha nem volt még ilyen fertőzésem, de az a legjobb megoldás, ha azonnal lenyelem, máskülönben nem kapok levegot
dec. 29. 14:26
7/10 anonim válasza:
Kérdező te most kit nézel hülyének????? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
8/10 A kérdező kommentje:
Téged már biztosan, kedves 7-es kommentelő!
dec. 29. 14:36
9/10 anonim válasza:
Figyu életem során 5 tüdőgyulladásom volt...... Nem kevés váladék..... Tudod mit de nyugodtan nyeldesd vissza...... Aztán szépen lassan halj bele..... 7es voltam......
10/10 anonim válasza:
9# nagyon vigyázz, hogy mit kívánsz másnak ismeretlenül is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!