Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Állandó felsőlégúti betegség...

Állandó felsőlégúti betegség miatt Propolisz cseppet és Progastro probiotikumot javasolt a háziorvosom. Amik neten olvasva jók is. Viszont a cseppet régen próbáltam és nem birtam. A Progastro meg nagyon drága 😳15eft 30tasak. Helyettesítők?

Figyelt kérdés
Mikor venni akartam akkpr jutott eszembe, hogy a csepp korábban a nyálkahártyámat irritálta. A probiotikum meg extra drága. 10db-sat neten láttam az 3800 kb. De az csak 10 nap. Persze rendbe akarom magam tenni. Hasonlóan jó probiotikum ami jobb árban van? Illetve Propolisz csepp helyett? Aki használt propolisz cseppet hogyan miben, hatásos volt?

#Propolisz csepp#Probiotikum
ma 21:28
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]

Szedhetsz Béres cseppet is, Cedezin Fortét is. Másik probiotikumokkal is próbálkozhatsz, pl. a Bio-Kult is nagyon jól van összerakva, de egyre megy fel mindennek az ára.

ma 21:50
 2/2 anonim ***** válasza:
A propolisz cseppet is fel kell oldani vízben, nem?
ma 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!