Mi mostanában ezek a felsőlégúti betegségek?
Figyelt kérdés
Kb. 1 hónapja vagy 2 mindenki köhög, hallani, ahogy mindenkinek szakad fel a váladék is a köhögés során. Ez mitől van?2023. márc. 24. 18:13
1/5 anonim válasza:
Nem tudom de én is ezt kaptam el február közepén és még mindig nem 100%-ig gyógyultam meg. Ismerőseimnél szintén ez van, meg az utcán is hallom én is folyton.
Biztos, hogy valami új dolog, mert covidra 2x is teszteltek.
2/5 anonim válasza:
Tán barlangban töltötted az elmúlt 2 hónapot?Influenza járvány van.
3/5 A kérdező kommentje:
Hát ha influenza lenne, akkor sokan lázzal feküdnének, de szinte mindenki csak köhög. S régebben pl. Tavaly sem, nem hallottam ezt mindenhol.
2023. márc. 24. 21:16
4/5 anonim válasza:
#1 vagyok, amúgy nekem pont lázzal kezdődött, ami tartott kb. 4 napig , a köhögéssel meg azóta is szenvedek.
5/5 anonim válasza:
Nekem is pont így: lázzal kezdődött, gyenge voltam, alig bírtam lábra állni, és már 4 hete köhögök azóta is. Nem múlik el, már a 3. szirupot iszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!