Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Aurás migrén ellen valami...

Aurás migrén ellen valami nagyon bevált módszer?

Figyelt kérdés
Végső elkeseredésemben írok. Mostmár ott tartok hogy heti szinten akár 2 roham is előjön, és teljesen kiszámíthatatlan, bármikor megjelenik. Nem lehet így élni könyörgöm. Teljesen le vagyok korlátozva. Se a napi teendők, se akár a szabadidős programok, semmi. Most is itt voltak az ünnepek, én meg migrénnel fekudtem bent a szobaban, amig a csaladom kint ebedelt. Ajánljatok könyörgöm valamit, ami megszűnteti ezt. Egyszeruen mar elviselhetetlen. Ezt nem lehet elfogadni es egyuttelni vele, koszonom szepen!!!

#migrén #migrénaura #aurásmigren
dec. 29. 09:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk neurológus, fejfájás ambulancia? Ott jártál-e már?
dec. 29. 11:23
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen voltam, ahol kaptam ezt a választ hogy együtt kell élni vele, mondjuk….Koszonom a hasznos tippet
dec. 29. 13:01
 3/8 anonim ***** válasza:

Bocs, de ezt azért nehéz elképzelnem.

Van többféle rohamoldó készítmény, és ha heti 2x van migréned, akkor megelőző terápia is indokolt lenne.

Amúgy is baromira mindegy, ki mit javasol, ugyanis minden szer vényköteles, egy részük ráadásul javaslatos is, tehát csak neurológus írhatja.

Szóval ha az első helyen állításod szerint nem láttak el, akkor keress egy másik fejfájás ambulanciát.

dec. 29. 13:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem felírák migrénre a calviniát, de a beteg tájékoztató alapján nem mertem bevenni... nagyon károsak az ilyen rohamoldó szerek. Nem akarsz inkább valami természeteset? Én mióta rendszeresen járok igazi gyógymasszázsra a hátammal, nyakammal, azóta ritkán jelentkezik.
dec. 29. 15:32
 5/8 A kérdező kommentje:
Nekem az orvosom relpaxot irt fel, dehat semmit nem hasznal. Termeszetgyógyásznál jártam már, o akkor mindig masszirozott, akupunkturas pontokat is lyukasztott, szinten semmi, ugyanugy elojott a roham. Gyogymasszor jo otlet koszonom, mindenkepp utanajarok
dec. 29. 15:55
 6/8 anonim ***** válasza:

"ahol kaptam ezt a választ hogy együtt kell élni vele"

"Nekem az orvosom relpaxot irt fel, dehat semmit nem hasznal."

Akkor most telibeszarták a problémád és közölték, hogy szokd meg, vagy megpróbáltak segíteni, csak nem vált be, amit adtak?

Azért te is érzed ám, hogy baromira nem mindegy.

Ha a Relpax nem használ, akkor menj vissza az orvoshoz és mondd meg neki, hogy "Kedves Doktor Úr/Nő!. Legyen kedves másik gyógyszert javasolni, mert sajnos a Relpax nem használ, és heti 2x van migrénes rohamom".

dec. 29. 16:19
 7/8 A kérdező kommentje:
Senki nem allitotta, hogy telibe szartak. De igen, kijelentették, hogy nem tudjak az okat, egyutt kell elni vele. Nekem huszoneve van migrenem auraval. Tobb helyen is voltam mar, tobb gyogyszert is probaltam, utoljara az emlitett relpax. En nem rohamoldo keszitmenyt keresek, hanem barmilyen alternativat ami tapasztalat alapjan hatasos volt.
dec. 29. 16:37
 8/8 anonim ***** válasza:

A rohamoldó készítmélnyeken kívül vannak megelőző terápiát is, ezért kellene visszamenni az orvoshoz. Főleg, hogy vényköteles készítményekről van szó...

Barátnőm pl. egyedi méltányossági kérelemmel egy havonta beadandó injekciót kapott, azóta nem volt migrénje. De hiába írunk ilyeneket, nem tudud a polcról leakasztani....

dec. 29. 16:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!