Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Elhúzódó köhögés?

Elhúzódó köhögés?

Figyelt kérdés

Olvasom, hogy sokan betegek most tüdőgyulladással, hát én is bekaptam 3 hete. 1 hétig szárazon köhögtem, aztán nagy nehezen elkezdtem felköhögni a váladékot, de sosem volt túl sok. Már minden tünetem elmúlt, kivéve ezt.

Már nagyon ritkán köhögök, napi egyszer, de akkor még jön föl kevés zöld váladék. Ez 2 hete tart. Mérseklődik, de még nem szűnt meg.

Másnál is tartott ilyen sokáig?

(Természetesen az orvosommal beszélek holnap, de addig kíváncsi lennék mások tapasztalataira. Ambroxolt meg szedem, antibiotikum kúrán túl vagyok)

tegnap 13:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Igen, nálam is ugyan ez a helyzet!
tegnap 14:14
 2/19 anonim ***** válasza:
Van most egy ilyen köhögéses megbetegedés!
tegnap 14:16
 3/19 A kérdező kommentje:

Jobbulást akkor neked is!

Megnyugtató, hogy másnak is laknak zöld szörnyek a torkában 🙂

Lehet, hogy most erre a témára jobban felkapom a fejem, de mindenhol azt látom, hogy sok a hasonló beteg - valami durva kór terjenghet.

tegnap 14:17
 4/19 anonim ***** válasza:
Ugy latszik lo@aszt nem ert amit kaptal. Nalam nyaron volt, gyenge gyogyszert kaptam, meg rosszabbul lettem. Csak egy ujabb kura segitett.
tegnap 15:49
 5/19 A kérdező kommentje:
Minden más tünetem tökéletesen elmúlt, jól vagyok, nem fulladok ki, nem vagyok fáradékony, a napi 1 órányi köhecselést és a zöld váladékot leszámítva semmi bajom nincs. Szóval remélem, nem kell még egy kör antibiotikum, de persze beszélek az orvosommal, amint tudok.
tegnap 15:55
 6/19 anonim ***** válasza:

5.

Melyik antibiot. Szedted?

tegnap 16:00
 7/19 A kérdező kommentje:
Cefzil és Levoxa
tegnap 16:17
 8/19 anonim ***** válasza:

7.

Csak az előbbit szedtem a Levoxát nem és tökéletesen felépültem köhögésmentesre

tegnap 16:20
 9/19 A kérdező kommentje:
Mennyi idő volt a teljes gyógyulásod?
tegnap 16:24
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
3 nap múlva már a javulás jelentős volt, de Én nem vártam meg amíg lebetegszek teljesen hanem az elején elkaptam
tegnap 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!