Mi okozza az elhúzódó köhögésemet?
Figyelt kérdés
Kicsivel több mint 2 éve tart az, hogy a torkomban száraz "érzést" érzek és ez miatt kell köhögjek, néha próbál felszakadni de nem igazán jön fel semmi csak hörtyögés hallatszódik... valamikor azt is érzem mintha az orromból folyna hátra a váladék.
Annyira zavaró, hogy szinte minden evés után öklendezésszerűen kell köhögjek, ezenkívül a nap folyamán elég sűrűn kell köhögjek, ez mellé társulnak a krákogások.
Tüdőgondozó és füll-orr gégészeten is voltam, de nem találtak semmi különöset.
nov. 3. 22:28
2/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom... gastroenterológiára is kértem időpontot, fül-orr gégészetre is visszamegyek azért.
Kérdés az hogy addig is mivel tudom orvosolni a problémám?
nov. 3. 22:50
3/4 anonim válasza:
Valszeg reflux..
Ful orr gegeszet gegetukrozest kerj, (nem faj par mp-ig tart) o mar latni fogja mi a helyzetq
4/4 anonim válasza:
Torokcukorkák esetleg? Sajnos mást én se nagyon tudok mondani, orvos tud legnagyobb mértékig segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!