Ilyen történt még valakivel?
Sziasztok! Elég fura dolgok történnek velem mostanában és mielőtt orvoshoz fordulnék, gondoltam megkérdem,hogyha még járt-e így valaki?
Szóval ez már kb az ötödik eset, amikor bekapcsolom a doterra párologtatót és egy idő után nagyon rosszul vagyok tőle. Ez az állapot kb egy fél éve áll fent.
Régebb rendszeresen használtam és soha semmi mellékhatása nem volt, de mostanában akárhányszor bekapcsolom estére előjön egy rosszullét, nehezebben lélegzem, köhögök, elkezd fájni minden ízületem és éjjel hosszú percekig tartó hidegrázásom van.
Gondoltam, hogy a doterra olajok miatt van, leginkább citrom,vérnarancs és menta illóolajokat használtam, de tegnap egy teljesen más márkájú olajat használtam( sós karamella) és estére úgyszintén előjött ez a rosszullét .
Mitől lehet ez?
1) Nincs jól kitisztítva a készülék.
2) Nem megfelelő tisztaságú illóolajat használsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!