Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Valakivel történt már ilyen...

Valakivel történt már ilyen fájdalom?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Borzasztóan megijedtem az előbb. Feküdtem az ágyban, egyszer csak hirtelen elkezdett szúrni a torkomtól kb a mellkasomig nagyon erősen egy pár pillanatra. Egyből felültem iszonyatosan megijedtem. Valakivel történt már ilyen? Mi lehetett ez?
2023. nov. 29. 01:21
 1/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Akármi, nem lehet tudni, van akinél az angina is így kezdődik, pár pillanat, aztán egyre többször van és maga az intenzitás is nő. De lehet reflux is, vagy ideg probléma is, esetleg csak átmeneti dolog, ami soha többet nem lesz.
2023. nov. 29. 06:25
 2/4 A kérdező kommentje:
16 évesen lehetséges az angina?
2023. nov. 29. 19:21
 3/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
Persze.
2023. nov. 29. 21:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Ez az alkalom után aznap még 1x volt ilyen azóta egyáltalán nem, most pedig megint volt ma de kevésbé volt rossz. Mindig ha a jobb oldalamra fekszek akkor történt (de amíg nem volt akkor is feküdtem jobb oldalamon és akkor meg nem)
2023. dec. 2. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!