Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehez ez vajon?

Mi lehez ez vajon?

Figyelt kérdés
Egyik anyajegyem egyik napról a másikra kissé szúrós lett, ha kicsit megkaparom akkor szúró érzés. Közepén van egy fekete pont, de jól körülhatárolható maga az anyajegy, kb pár mm.

tegnap 23:25
 1/4 anonim válasza:

Szerintem elvakartad.

Hipochonder vagyok, folyamatosan nézem az anyajegyeimet és orvoshoz is futkosok velük. Volt, hogy nekem is fekete réteg lett rajta, a jó ég sem tudja, mitől, aztán lejött. Az anyajegy egészséges.

Ha 1-2 hét alatt nem változik, nézesd meg!

ma 00:10
 2/4 A kérdező kommentje:

Én is hipochonder vagyok lol.

Fura, mert nagyon gyorsan jött ki. Meg igazából a közepén van csak valamu ami szúr és ennyi

ma 00:16
 3/4 A kérdező kommentje:

esetleg van itt hozzáértő, aki ránézne?

Boldog karácsonyt mindenkinek!

ma 02:54
 4/4 A kérdező kommentje:

Egyébként történt már olyan, most hut eszembe, hogy egy anyajegyem kissé sötétebb, szúrósabb lett, ami így konkrét elszáradt, és a helyén keletkezett egy halvány folt. Lehet ez is az lesz?

Egytalán mi az?

ma 03:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!