Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Panikbetegsegbol nem lehet...

Panikbetegsegbol nem lehet kigyogyulni?

Figyelt kérdés
Meg akarok halni utalok elni csak szenvedek.
dec. 21. 00:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Jól hangzik.

Meg kell tanulni felismerni a pánikot akkor nem fogsz megijedni tőle és tovább gerjeszteni a folyamatot meg a tüneteket. Ha tudod hogy csak pánik akkor lekezdesz csinálni valamit és elmúlik a sírás is segíthet mert többnyire a tehetetlenség érzése meg elfojtott düh a kiváltó okok. Ezért nem érdemes maghalni. Inkább gyakorolj. ;)

Én is pánikbeteg vagyok.

dec. 21. 09:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet kigyógyulni. Szedj antidepit, azzal tünetmentes lehetsz bármeddig.
dec. 21. 18:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség. Dehogy nem lehet és nem is kell hozzá gyógyszer.
dec. 21. 18:58
 4/7 anonim ***** válasza:

3.

Miért lenne hülyeség? Sok betegség van, amiből nem lehet.

dec. 21. 19:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem leszel tünetmentes a gyógyszertől max ritkábbak lesznek. A gyógyszer valóban nem gyógyít meg az csak egy mankó ami segít járni amíg meggyógyul a "lábad". A testmozgás viszont gyógyít. Kezdj el futni. ;) Komolyan!
dec. 21. 19:00
 6/7 anonim ***** válasza:

5.

Nekem ne magyarázd, 10+ éve szedem és 100% tünetmentes vagyok. Előtte próbáltam nélküle is, soha nem volt 100%, főleg nem tartósan.

dec. 21. 19:30
 7/7 anonim ***** válasza:
4. Ez nem az. ;) Mindenki más. Van akinek sikerül van akinek nem van aki pedig megtanul vele élni és nem okoz akkora problémát neki. Én az utóbbi vagyok.
dec. 22. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!