Panikbetegsegbol nem lehet kigyogyulni?
Figyelt kérdés
Meg akarok halni utalok elni csak szenvedek.dec. 21. 00:31
1/7 anonim válasza:
Jól hangzik.
Meg kell tanulni felismerni a pánikot akkor nem fogsz megijedni tőle és tovább gerjeszteni a folyamatot meg a tüneteket. Ha tudod hogy csak pánik akkor lekezdesz csinálni valamit és elmúlik a sírás is segíthet mert többnyire a tehetetlenség érzése meg elfojtott düh a kiváltó okok. Ezért nem érdemes maghalni. Inkább gyakorolj. ;)
Én is pánikbeteg vagyok.
2/7 anonim válasza:
Nem lehet kigyógyulni. Szedj antidepit, azzal tünetmentes lehetsz bármeddig.
3/7 anonim válasza:
Ez hülyeség. Dehogy nem lehet és nem is kell hozzá gyógyszer.
4/7 anonim válasza:
3.
Miért lenne hülyeség? Sok betegség van, amiből nem lehet.
5/7 anonim válasza:
Nem leszel tünetmentes a gyógyszertől max ritkábbak lesznek. A gyógyszer valóban nem gyógyít meg az csak egy mankó ami segít járni amíg meggyógyul a "lábad". A testmozgás viszont gyógyít. Kezdj el futni. ;) Komolyan!
6/7 anonim válasza:
5.
Nekem ne magyarázd, 10+ éve szedem és 100% tünetmentes vagyok. Előtte próbáltam nélküle is, soha nem volt 100%, főleg nem tartósan.
7/7 anonim válasza:
4. Ez nem az. ;) Mindenki más. Van akinek sikerül van akinek nem van aki pedig megtanul vele élni és nem okoz akkora problémát neki. Én az utóbbi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!