Hasmenés és gyomor problémák pszichiés alapon?
6 hete költöztem el vidékről a szüleimtől egyedül Budapestre, találtam egy jó munkát, ami igen stresszes számomra, illetve ez a pörgő élet is és sok ember is más még nem szoktam meg, és az egyetemi vizsgaidőszak miatt is eléggé stresszelek
Nagyjából a felköltözéssel párhuzamba kezdődtek a gyomor problémák..gyakori hasmenés, émelygés, hasfájás, stb, napi 3-4-5 alkalommal járok wcre, általában hígabb a széklet, és egy nagyon minimálisan sárgásabb árnyalatú
Mi lehet ez?
Szedtem már Normafloret is de nem segített
22/F?
Nem is fog mert nem erre való.
Ha stresszelsz sokat az új helyzet miatt akkor lehet pszichesen. Nekem is volt.
Ha nem stresszelsz akkor azon kéne elgondolkozni mennyiben változott meg a táplálkozásod.
Pl én 2 hétig csak párolt zöldséget meg fött krumplit ettem mert kihúzták a fogam. Pár nap után reggelente hasmenésem volt. Ahogy visszatértem a régi táplálkozasomhoz azonnal elmúlt. A belbakteriumok nem mindig tudnak gyorsan alkalmazkodni a változáshoz.
Stressz okoz bélrendszeri panaszokat.
Én szorongással küzdök, velem is elő szokott fordulni gyomorgörcs, émelygés. Nálam sajnos kialakult ez miatt a reflux is.
Ezen a normaflore nem segít, próbáld meg esetleg a citromfű teát nekem valamennyire segített.🙂
25/N
De akár ezt is tarthatod egy pár percig hogy lenyugodj.
Oldja az érzelmi stresszt, emlékeket hoz fel, dolgoz fel.
Homlok-tarkó tartás. Jobb kéz a homlokon, bal kéz a tarkón.
Lassú, mély légzéseket is vehetsz mellé. (orron be, szájon ki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!