Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A bal sinus maxillarisban...

A bal sinus maxillarisban hátul-felül 14mm max.kiterjedésű polypoid elváltozás látható.Nemtudom ez mit jelent pontosan? Orr polip?Mit melebt hogy hatus felül?Ezt lehet kezelni?Semmiképp sem szeretnék fizikális beavatkozást.Orrsövény ferdülésem is van

Figyelt kérdés

A teljes leletet hozzáértőnek atküldöm üzenetben.Orvoshoz kontroll időpontom még nincs. De csak jövőre fogadnak már úgyis.Itt vannak az ünnepek. Háziorvosnak meg ezt nem akarom elküldeni.

Még november elején voltam egy dokinál aki csak annyit mondott duzzadt az orrnyálkahártya de polipot nem lát. Elküldött egy orrsprayvel ami mellesleg kiszárított teljesen orromat, torkomat megmarta. Elment a hangom és egyre rosszabbul voltam. Akkpr mentem a Semmelweisre hátha segítenek. Elküldtek arckoponya ct - re. Meg gyomor gyógyszert írtak fel. Amit amúgy már egyébként is szedek jó ideje...

Mást nem kaptam. Szedjek vitamint.

Mostanra köhögök mint a fene.

A háziorvos se jó szívvel írt fel gyógyszert. Amit emiatt még nem kezdtem el szedni. Pedig így nagyon nagyon nehezen jön kis sűrű sárga váladék. Az egész gégecső, nyelőcsövem fáj a kulcsontig végig.

Augmentint kaptam, az is köhögtetni szokott.

Ha nagyon köhögök tőle, mit érdemes mellé használni?

Inhaláljak? Mivel?

#Arc kopinya ct értelmezés# tanács kérés #
tegnap 19:37
 1/2 Mad Max2 ***** válasza:

Az arcureged baloldali részében van egy polipp

Valószínüleg ez krónikus orrmelléküreg gyulladást okoz.

tegnap 20:11
 2/2 A kérdező kommentje:
S ezen hogyan tudnak segíteni?
tegnap 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!