Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet ez a "betegség"...

Mi lehet ez a "betegség" ? Másnál is fordult elő ilyen ?

Figyelt kérdés

Kislányomon 4 hónap alatt 3x jelentkezett ez a betegség és fogalmam sincs, hogy mi lehet.

Belázasodik, rossz a közérzete, hány (kb. 2-3x), elalszik, és utána semmi baja.

Ez az egész 3-4 óra hossza alatt átmegy rajta.

Eddig nem vittem orvoshoz, mert hétvégen jött ki rajta, és hétfőre már nem is emlékezett rá, de holnap mindenképp elviszem, csak addig is szeretnék tanácsot, tippet. Másnak is szokott ilyen lenni? Vagy a gyerekeitekkel?

Köszönöm.

dec. 16. 20:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
48%
Pszichoszomatikus tünet, nem tud védekezni és így reagálja le testi szinten.
dec. 17. 08:21
 12/14 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló, nem hiszem, hogy ez lenne, mert nem jár közösségbe, szeptemberben kezdi az ovit.

Család az apja,a gyerek még én. (Senki más nincs ) Nem vagyunk indulatosak.

Voltunk orvosnál.

Vírus fertőzés.

És a 4 hónap alatt 3x nem számít soknak (csak nekem) és azért tart az egész kb 4 óra hosszát, mert erős az immunrendszere.

dec. 17. 12:07
 13/14 anonim ***** válasza:
48%
9-re: Ha nem akar enni, akkor a szervezete már tudat alatt érzékeli a vírust. Akkor jobb is, ha nem eszik.
dec. 17. 18:51
 14/14 anonim ***** válasza:
75%

Hát lehet hogy kívül nem vagytok indulatosak, de belül lehet hogy azok vagytok, meg tudatalatti félelmek, szorongások és átveszi.

A gyerek olyan mint egy nagy érzékszerv, mindent levesz és könnyen szomatizálja.

dec. 17. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!