Heti egyszeri hajmosáskor 88 szál az sok? Nő vagyok.
Figyelt kérdés
Hét közben tizen valahány hullott. Államig érő hajam van.
És nem, ne mondja senki, hogy a napi 100 szál belefér, mert korábban azzal kopasz voltam. Rettegek, hogy visszatér.
Köszönöm a válaszokat.
dec. 15. 20:44
2/17 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék.
dec. 15. 20:56
3/17 A kérdező kommentje:
Csak annyi érdekel, hogy sok vagy normális. Ha sok, veszek egy parókát.
dec. 15. 20:57
4/17 anonim válasza:
Nem sok, de azért vehetsz parókát is. Nemcsak a kopaszok hordanak parókát. Sokan azért tartanak egy-két parókát is otthon, hogy ha váratlanul és gyorsan jó frizura kell, akkor fodrász nélkül is megoldható legyen. 😊
5/17 A kérdező kommentje:
Nekem egy életre szóló traumat okozott, és egy állandó rettegést.
Akkor ez nég normális?
dec. 15. 21:07
6/17 anonim válasza:
Előző vagyok, kimásoltam, amit találtam:
Hajmosáskor normális, ha több hajszál is kihullik, mivel a hajmosás során a fejbőr masszírozása és a haj fésülése elősegíti a már laza hajszálak kihullását. Általában napi 50-100 hajszál kihullása normálisnak tekinthető. Ha hetente egyszer mosol hajat, akkor egyszerre több száz hajszál is kihullhat1.
7/17 anonim válasza:
#3 még véletlenül se vizsgáltasd ki magad. minek is azt. Ördögtől való dolog az orvoslás.
8/17 anonim válasza:
7# Gyakorin mindenki azt hiszi, h itt távgyógyítók lesik 0-24-ben, h kinek mi a baja és rá olvasással gyógyítanak.😂
9/17 A kérdező kommentje:
Ez az én dolgom, és oda nem megyek, ahová nem akarok.
dec. 15. 21:27
10/17 A kérdező kommentje:
Nem távgyógyítót kerestem, hanem véleményekre voltam kíváncsi.
dec. 15. 21:28
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!