Heti egyszeri hajmosáskor 88 szál az sok? Nő vagyok.
Hét közben tizen valahány hullott. Államig érő hajam van.
És nem, ne mondja senki, hogy a napi 100 szál belefér, mert korábban azzal kopasz voltam. Rettegek, hogy visszatér.
Köszönöm a válaszokat.
Menjél, de ne várd el itt, h tényleges segítséget kapsz.
Tippeket, meg ötleteket lehet, de valódi segítséget, csak egy orvostól fogsz kapni.
De nehogy kivizsgáltasd magad! Még a végén meggyógyítanának és nem kellene parókát viselned.
4 és 6-os vagyok. A hajad miatt nem kellene rettegned, normálisan nem 88 szál, de többszáz is kihullhatna, ha hetente mosod. A rettegéstől viszont jó lenne, ha meg tudnál szabadulni. Ha már volt ilyen problémád, és rendbejött, akkor inkább meg kellene nyugodnod, hiszen átélted, tudod, hogy van belőle kiút.
Ha nem sikerül a szorongást megszüntetni, azzal viszont tényleg foglalkozni kellene.
Esetleg vegyél egy parókát, hátha megnyugtat, hogy van tartalék.
Megvan rá az okom, hogy rettegjek. Annak idején egy súlyos betegség okozta. Tönkre ment miattta az életem. Akkor derült ki, jogy CAH beteg vagyok. Nézd meg a neten, hogy ez mit jelent. Nem szeretném részletezni. Mindentől félek, ami arra emlékeztet, hogy előjött megint. Szedem a gyógyszert, és járok vele orvoshoz. A Covid oltás után a gyógyszeres kezelés mellett is fellángolt a betegségem. Nagyon nehezen jött helyre. Akkor is kihullott a hajam.
Szeretnék olyan lenni, mint a többi ember. Kíváncsi voltam, hogy másnak hullik-e ki ennyi, vagy megint tünetes vagyok. Ennyi.
Köszönöm a válaszokat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!