Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Heti egyszeri hajmosáskor 88...

Heti egyszeri hajmosáskor 88 szál az sok? Nő vagyok.

Figyelt kérdés

Hét közben tizen valahány hullott. Államig érő hajam van.

És nem, ne mondja senki, hogy a napi 100 szál belefér, mert korábban azzal kopasz voltam. Rettegek, hogy visszatér.

Köszönöm a válaszokat.

dec. 15. 20:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%

Menjél, de ne várd el itt, h tényleges segítséget kapsz.

Tippeket, meg ötleteket lehet, de valódi segítséget, csak egy orvostól fogsz kapni.

De nehogy kivizsgáltasd magad! Még a végén meggyógyítanának és nem kellene parókát viselned.

dec. 15. 21:30
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

4 és 6-os vagyok. A hajad miatt nem kellene rettegned, normálisan nem 88 szál, de többszáz is kihullhatna, ha hetente mosod. A rettegéstől viszont jó lenne, ha meg tudnál szabadulni. Ha már volt ilyen problémád, és rendbejött, akkor inkább meg kellene nyugodnod, hiszen átélted, tudod, hogy van belőle kiút.

Ha nem sikerül a szorongást megszüntetni, azzal viszont tényleg foglalkozni kellene.

Esetleg vegyél egy parókát, hátha megnyugtat, hogy van tartalék.

dec. 15. 21:34
 13/17 anonim ***** válasza:
68%
88 miatt kellene segítséget kérned. Rendesen nem számolgatja senki, pláne nem pontosan.
dec. 15. 22:46
 14/17 A kérdező kommentje:

Megvan rá az okom, hogy rettegjek. Annak idején egy súlyos betegség okozta. Tönkre ment miattta az életem. Akkor derült ki, jogy CAH beteg vagyok. Nézd meg a neten, hogy ez mit jelent. Nem szeretném részletezni. Mindentől félek, ami arra emlékeztet, hogy előjött megint. Szedem a gyógyszert, és járok vele orvoshoz. A Covid oltás után a gyógyszeres kezelés mellett is fellángolt a betegségem. Nagyon nehezen jött helyre. Akkor is kihullott a hajam.

Szeretnék olyan lenni, mint a többi ember. Kíváncsi voltam, hogy másnak hullik-e ki ennyi, vagy megint tünetes vagyok. Ennyi.

Köszönöm a válaszokat

dec. 16. 06:19
 15/17 anonim ***** válasza:
Megszámoltad és pont 88?
dec. 16. 19:03
 16/17 A kérdező kommentje:
Igen, mert több száznak tűnt.
dec. 16. 19:29
 17/17 anonim ***** válasza:
Vágd a hajad 1-2cm esre és nem fog hullani.
jan. 12. 05:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!