Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Akinek volt már övsömöre,...

Akinek volt már övsömöre, nektek mennyi ideig tartott a gyógyulás?

Figyelt kérdés
Én nálam hétfőn kezdődött 3 hete. A homlokom jött ki, ráment a szememre is. 3-4 alkalommal voltam vele a szemészeten, meg háziorvosnál. Az első pár nap valami brutális volt. Olyan szintű volt a fájdalom, hogy azt hittem meghalok. Azóta csökkent a fájdalom, de még mindig érzem. A szemem már nagyrészt megjavult. A hólyagok már leszáradtak a homlokom, már csak hegek vannak, amelyek időnként viszketnek. A múltheti kontrollon azt mondta a doki, hogy már nem kell kenni rá a pasztát, a tegnapi vizsgálaton sem mondta az orvos, hogy kéne valamivel kenni, azt mondta, hogy szépen gyógyul. Tudom, hogy minden ember más, minden ember szervezete máshogy működik, csak a tapasztalatokra lennék kíváncsi. Már baromira unom ezt a fej meg szemfájást. Meg bármit veszek be rá, nem csillapítja semmi sem.
tegnap 19:00
 1/4 anonim válasza:
Szia. Nem tudom, tudok - e segíteni? Ugyanis több, mint 40 évvel ezelőttiek az emlékeim. Amiket leírsz, azokat én is átéltem. Az a baj, hogy neked nagyon rossz helyen van. Nekem is a fejemen volt, de szerencsémre hátul. Előtte voltam fodrásznál,arra gyanakodtam, ott szedhettem össze. Az első 2 hét, az volt valami nagyon borzasztó, de a 3.hét után kezdett javulgatni. 1 jót tudok mondani, azt, hogy nálam soha többé nem jött vissza. Szedheted rá a fájdalomcsillapítókat, amikor már gyógyulgat, mindig egy kicsivel kevésbé fáj. Nekem írtak fel rázókeveréket, hogy azzal kenegessem, de nem sokat ért. Kicsit hűsít, de amikor annyira fáj, akkor semmi nem jó rá. A 3. hét után azért már kellene javulgatnia. Talán 1 hónap után meg hirtelen felgyorsul a gyógyulás. De nálam annyira régen volt, ha valamire nem jól emlékszem, benne van a pakliban.
tegnap 19:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Üdvözöllek sorstárs!

Nekem ugyan szerencsém volt, mert csak a derekamon jött ki.

Sajnos hullámzó a fájdalom máig is. Már jó két hónapos a sztorim, de ma megint beleállt a derekam, úgy jöttem haza, mint akinek valami van a gatyájában.🥴

De azért, már lényegesen jobb. Néha van teljesen normális napom is, és egyre több van belőlük.

Jobbulást!

tegnap 19:26
 3/4 A kérdező kommentje:

Javulgatni javulgat, az első pokoli héthez képest jobb jóval, de ez még mindig nem egy ideális állapot.

Uhhh, ez nem hangzik jól. Jobbulást neked is!

tegnap 19:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Kb. három hét volt, hozzáteszem, hogy eleinte nagyon nem akartam beszedni az antivirális gyógyszert, szóval az is rátett még pár napot. A bőr érzékenysége viszont még elég sokáig megmaradt azután is, hogy leestek a hólyagok után maradt pörkök. És nagyon sokáig látszott, fél évig, egyes helyeken talán még egy évig is, ahol a legcsúnyább volt. Nekem a törzsemen jött ki.
tegnap 21:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!