Végbélviszketés mitől lehet?
Figyelt kérdés
Már egy ideje nagyon viszket a végbelem és pár hete heti 1x vagy 2x a wc papíron vért láttam amitől nagyon megijedtem de foglalmam sincs milyen orvoshoz kell fordulni 21éves nő vagyok szerintetek lehet végbéldaganat? Volt valaminek ilyem problémája? Elváltozást nem érzek rajtadec. 9. 19:33
11/12 A kérdező kommentje:
Nem véresre vakartam hanem a wc papir volt véres széklet után kb heti 1x vagy max 2szer
Egyébként vettem reparon kúpot és kenőcsöt várjak vele hogy használ és utána elég orvoshoz fordulni? A sima sebeszétre menjek vele? Háziorvos nem nagyon külld sose sehova oda fölösleges mennem.
Ha meg nézem nem látok ott semmit még sebet sem
dec. 10. 08:10
12/12 A kérdező kommentje:
A férgességnek mik a tünetei? Mert azt olvastam hasi panaszok meg ilyesmik
Nekem a székletembe sincs változás normális,gilisztát sem látok benne és eddig a hasam sem fájt egyedül a viszketés van és a vér a wc papíron. A wczés sem fáj simán tudok.
dec. 10. 08:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!