Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mennyire lehetséges az hogy...

Mennyire lehetséges az hogy Koponya MR vizsgálaton hibázzanak?

Figyelt kérdés
Nemrégiben voltam koponya MR-en bizonyos okok miatt. Ott megállapították hogy nincs semmi bajom a fejembem. Bizonyos tünetek ugyan úgy megvannak. Az én félelmem az agydaganat, ezekkel a korszerű gépekkel mennyire lehetséges, hogy az orvosok hibázzanak? Indokolt lehet egy újbóli kivizsgálás valahol máshol?

dec. 6. 16:47
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Remek!
dec. 6. 17:15
 12/34 A kérdező kommentje:
A tünetek alapján ők állapították meg, hogy elég a natív!
dec. 6. 17:16
 13/34 anonim ***** válasza:
24%

12.

igen mert az olcsóbb és az államnak kell spórolnia

dec. 6. 17:19
 14/34 A kérdező kommentje:
Magán rendelőben csináltam!
dec. 6. 17:22
 15/34 anonim ***** válasza:

14.

akkor azt hitték hogy az majd kimutatja a problémát, te dolgod, hogy mit csinálsz

dec. 6. 17:23
 16/34 A kérdező kommentje:
Akkor elmegyek érfestésesre, és akkor az a tuti.
dec. 6. 17:25
 17/34 anonim ***** válasza:

16.

és mi van hogyha az izotópos is kellene?

dec. 6. 17:26
 18/34 A kérdező kommentje:
Vagy akkor egyből arra megyek.
dec. 6. 17:30
 19/34 anonim ***** válasza:

18.

szerintem olyat keres ahol mind a kettő egyben

dec. 6. 17:43
 20/34 anonim ***** válasza:
91%
A CT és az MR más elven működnek, másra érzékenyek, így egyértelműen rámondani, hogy az MR pontosabb képet alkot az én megítélésem szerint nem fedi a valóságot. Mivel magánban minden hipochonder MR-t kér az agyára, így az ottani negatív lelet szerintem inkább csak az ordító elváltozásokat zárja ki. Az orvosi beutalón viszont ott szokott lenni, hogy mit kellene nézni, így a beutalóval a CT lehet, hogy többet mondana, mert azt a területet kiemelten megnéznék, amit a problémád indokol.
dec. 6. 18:50
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!