Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mennyire lehetséges az hogy...

Mennyire lehetséges az hogy Koponya MR vizsgálaton hibázzanak?

Figyelt kérdés
Nemrégiben voltam koponya MR-en bizonyos okok miatt. Ott megállapították hogy nincs semmi bajom a fejembem. Bizonyos tünetek ugyan úgy megvannak. Az én félelmem az agydaganat, ezekkel a korszerű gépekkel mennyire lehetséges, hogy az orvosok hibázzanak? Indokolt lehet egy újbóli kivizsgálás valahol máshol?

dec. 6. 16:47
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
80%
Mely tünetek?
dec. 6. 16:58
 2/32 A kérdező kommentje:
Néha ilyen enyhébb szédülés, enyhébb fejfájás akár már ébredés után is. Feszültebb vagyok. Ami a leginkább zavar, hogy van olyan nap mikor ha hirtelen fordítom el fejem akkor befájdul hátul, és ha elkezdem gyorsabban mozgatni jobbra-ballra akkor mintha fájna az agyam szó szerint. Általában nem jön elő, de mikor igen akkor eléggé.
dec. 6. 17:02
 3/32 anonim ***** válasza:
63%
másik ct-t nem kell csináltatnod de elviheted ugyanazt a felvételt egy másodvéleményre egy másik orvoshoz illetve hogyha ez nem elég akkor elmehetsz neurológushoz és egyéb vizsgálatra kiírhatnak
dec. 6. 17:04
 4/32 A kérdező kommentje:
A neurológus küldött el ct-re. Én inkább mr-re mentem mert elvileg pontosabb képet alkot!
dec. 6. 17:05
 5/32 anonim ***** válasza:
63%
akkor csináld amit az elején írtam menj egy másik orvoshoz a felvétellel vagy egy radiológust keress.
dec. 6. 17:07
 6/32 A kérdező kommentje:
Valószínű ez lesz!
dec. 6. 17:08
 7/32 A kérdező kommentje:
Neurológus vagy radiológus vizsgálja ki ezeket a felvételeket?
dec. 6. 17:09
 8/32 anonim ***** válasza:
93%

Gyakorlatilat kizárt egy hiba lehetöség.

De neked pszichiáterre lenne szükséged, mert már jó ideje beképzeled, hoyg bajod van, és nem tudod felfogni, hogy minden vizsgálat eredménye negatív

dec. 6. 17:09
 9/32 A kérdező kommentje:
Sajnos senkiben nem tudok megbízni eléggé. Egyébként tegnap előtt voltam pszichiáternél úgyhogy már kezelés alatt vagyok, de ez egy más történet. Az nem kapcsolódik ide!
dec. 6. 17:13
 10/32 anonim ***** válasza:
16%

7

a felvételeket radiológus szokta kivizsgálni az megmondja hogy mi a baj és a neurológus pedig a szerint csak kezel.

ő van amikor rás se néz nagyon a felvételre de egyébként lehet hogy a sima natív Mr az nem elég , lehet hogy el kellene menned érfestéses mr-re vagy ct-re vagy pedig izotóposra

dec. 6. 17:13
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!