Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez komoly betegség vagy...

Ez komoly betegség vagy depresszió?

Figyelt kérdés

Feleségemről van szó. Harmincas nő.

Kb. 6 éve kezdődött nála az alábbi, ami nagyjából 4x fordult már elő és kb. 1-2 hétig tart.

Hirtelen a semmiből levert, gyenge lesz. Nem tud kikelni az ágyból, ülni sem bír 2-3 percnél többet. Naponta alig eszik pár falatot. Rossz a gyomra, nem tud egy éjszakát végig aludni, mert rosszul van.

ma 08:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem komoly, de inkább covidra tippelnék, mint depresszióra. Utóbbi nem múlik el 2 hét alatt.
ma 08:09
 2/11 A kérdező kommentje:
COVID még nem is volt 6 éve. Akkor volt először ilyen problémája.
ma 08:16
 3/11 anonim ***** válasza:
Orvoshoz kell menni. Covid talán nem volt, de tüdőgyulladást más is okozhat és az is erőtlenséggel és étvágytalansággal jár. Kezelés nélkül meg maradandó szövődményeket vagy halált is okozhat. Vegyétek komolyan.
ma 08:48
 4/11 A kérdező kommentje:
Egy tüdőgyulladásnak egyáltalán nem ilyen tünetei vannak. Nem is lázas, háta se fáj, nem köhög, nem fáj a torka.
ma 09:06
 5/11 anonim ***** válasza:
Gondolom, hogy ezt végzett és gyakorló tüdőgyógyászként zártad ki?
ma 10:22
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok tüdőgyógyász, de azt sejtem, hogy egy tüdőgyulladás nem tart 6 éven keresztül, ami 2 évente előjön 2 hétre.
ma 10:23
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem is állítottam, hogy 6 éven keresztül tartana. A fertőzésekkel az immunrendszer pár hét alatt megbirkózik így vagy úgy. Aztán jöhet egy másik vagy egy idő után ugyanazt is el lehet kapni újra.
ma 10:30
 8/11 A kérdező kommentje:
Értem, és ez úgy néz ki, hogy hétfőn semmi baja, boldogan fekszik le, kedden pedig meg ki sem bír mozdulni reggel az ágyból az erőtlenség miatt.
ma 10:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Elvitted orvoshoz?
ma 10:37
 10/11 A kérdező kommentje:
Az elmúlt 3 alkalommal igen.
ma 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!