Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Tudok ajánlani szúrás nélküli...

Tudok ajánlani szúrás nélküli vércukor mérőt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Édesanyámnak naponta 3x kell mérni a vércukrát. Tudok ajánlani szúrás nélküli vércukor mérőt? Egyébként ezek olyan pontosak, mintha vérből nézné meg?

#vércukor #vércukor mérő #szúrás nélküli vércukor mérő
dec. 3. 17:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs.
dec. 3. 17:18
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Vannak olyan vércukormérők, amit ráraksz magadra és folyton méri, de annak az ára is olyan.

Sima vércukormérőből nincs olyan.

dec. 3. 17:44
 3/12 anonim ***** válasza:

"ráraksz magadra"

Igen, de azt is be kell szúrni, bár tény, hogy legalább nem napi 3x.

dec. 3. 17:50
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha ezt valami reklámban láttad akkor el ne hidd, hogy létezik.
dec. 3. 19:00
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! "Szúrósok" közül van ajánlott, ami könnyen kezelhető?
dec. 3. 19:43
 6/12 anonim válasza:
Szerintem egyik sem bonyolult, nekem DCONT van. Nem pontosak teljesen, csak megközelítőleg.Mondjuk, ha mérsz otthon magadnak 6.1- et, akkor a vénàs vér mutathat mondjuk 5.6- ot, 5.8-at, de kb ennyi az eltérés
dec. 3. 20:10
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Hagyományos mérőknél nincs ilyen. Nekem nem a tűvel volt gondom, hanem hogy nem bírtam a fájdalmat az ujjbegyeimben (hangszeren is játszok). Az orvos azt mondta, a fülcimpa puha részét is bökhetem, ott is lehet mérni, így ott mértem utána, azt szinte nem is éreztem.
dec. 3. 20:55
 8/12 anonim ***** válasza:
Van ami ket hetes szenzor. Egyszer kell beszurni
dec. 4. 20:37
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszi #6 #7 #8!

Dcont Etalont vett végül.

"A kapilláris elvnek köszönhetően nem csak az ujjbegyből, hanem a tenyérből és az alkarból is lehet vércseppet kinyerni."

Ez igaz? Mert tényleg jobb ha nem csak ujjbegyből lehet vért venni.

[link]

Azt mondták a tűt többször is lehet használni egy embernél. Olvastam azért nem sokszor, mert kicsorbul.

[link]

Tűt, hogy lehet tisztítani? Alkoholba mártott fültisztítóval?

Ugye csak inzulinnal kezelt beteg kaphat TB támogatást? Édesanyámnak 6.5 cukra van, szed rá gyógyszert, de most szteroid kezelést kap, ami felviheti a cukrát, ezért napi 3x kell mérni. Azt nem mondták, hogy mikor, de ha jól olvastam 1x reggeli előtt utána 2x evés után két órával.

dec. 5. 19:18
 10/12 anonim ***** válasza:
6,5-re gyógyszer?? Nem mondta a doki, hogy dietazzon?
dec. 5. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!