A zsirdaganat tudom hogy tud növekedni, de kisebbedhet is? Vagy csak növekedni tud ? Mert akkor nekem valószínűleg nem is az van. Amit a kórházi papírra irtak ahhoz nem értek, viszont bemásolhatom hátha más elmegy rajta😅
Két gyulladt nyirokcsomó van ott, körülöttük a zsír is gyulladt. Trombózis nincs, kóros verőértágulat nincs.
Nem zsírdaganat. Ha javult, akkor csökkent a gyulladás. Kiderült, hogy mi okozta? Seb, macskakarmolás van a kezeden?
Nemtudni mi okozta ,most novemberbe van egy éve a kezembe már. Változó egyébként néha csak akkor érzem ha megnyomom de már 2 hete rendesen látszik szabad szemmel és fáj is, kemény csúcsos kicsit. De folyamatosan hol visszább megy hol így kituremkedik mint most.
Vettek tavaly vért is vagy 4 szer, uh, mri, röntgen de nem tudják. Most megint visszamentunk októberbe a sebeszetre ott vagy biopsziat javasolnak vagy teljes kivételt. Én jobban örülnék ha kivennék mert hiába szúrják meg ha ugyanúgy tüneteket okoz majd utána is, inkább akkor vegyék ki és úgy küldjék tovább gondolom szovettanra.
Ja és köszönöm a választ 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!