Veszélyes a mélyaltatás?
Figyelt kérdés
Egészséges vagyok,nem dohányzom,nem vagyok cukorbeteg,ok vérnyomás,ekg is...
Meg vállműtétem lesz,ITN a javasolt érzéstelenítési mód...
Elvileg akkor gondolom nem lehet baj,max másfél órás műtét....
nov. 26. 10:02
11/12 anonim válasza:
Amúgy nekem az a rossz emlékem az egészből, hogy azt gondoltam, hogy mivel életmentő műtétem volt biztos nem akart a lelkem a testemben lenni amíg ezt teszik vele és elmenekült valami szép helyre és erről lesz valami emlékem. De semmi emlékem nincs csak a nagy sötétség. Mondjuk nem voltam halott nem állt le a szívem, nem is azt műtötték de mégis csalódás volt ez a rész. Azt gondoltam több vagyok puszta biológiai lénynél akinek kikapcsolta a mélyaltatás a REM álomfazisát. :(
12/12 Gergely Bálint válasza:
A mélyaltatás általában biztonságos, ha szakképzett aneszteziológus végzi. Ritka mellékhatások lehetnek hányinger, torokfájás vagy szédülés, míg súlyos szövődmények (allergia, légzési problémák) főként meglévő betegségeknél fordulhatnak elő. Az orvos alaposan felméri az állapotod, hogy minimalizálja a kockázatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!