Visszatérő húgyúti fertőzések, krónikus hólyaghurut??
Sziasztok!
Nagyjából 1 éve szenvedek folyamatosan visszatérő húgyúti fertőzésekkel. Tüneteim: égő érzés, elviselhetetlenül fájdalmas vizelés, alhasi fájdalom
Volt egy tenyésztésem, E Colit mutatott ki.. (ezek alapján az alábbi két antibiotikumnak elvileg hatnia kéne)
Szedek tozegafonyat, D mannozt, nagyon figyelek a higieniara és napi 3 liter folyadékot iszom meg. Monural már nem segít, Nitrofurantion is csak addig amíg szedem, utána egyből visszatér. Szexuális együttlét felerősíti, akkor erősebbek a tüneteim.
Nagyon el vagyok keseredve, tudom apróságnak tűnik de teljesen tönkreteszi az életem, párkapcsolatom, nem merek elmenni sehova...
Voltam több vizsgálaton, ahol megalapítottak vesetagulatot, elfolyasi akadályr és műteni is fognak, de felek hogy nem feltétlen van a kettőnek közé egymáshoz..
Kérlek írjátok le nektek mi segített, ha hasonló cipőben jártok. Illetve ajánljatok kérlek jó urologust akár Budapesten (én győri vagyok), aki erre specializálódott és nem csak a szokásos alap dolgokat javasolná...
Nagyon depressziós vagyok miatta és nem látom a végét egyelőre.
Urovaxom tapasztalatok esetleg??
Hiprexet rendeltem most mert külföldi fórumokon mindenki ezt ajánlja hátha...
A bélflórához tartozik de a húgyhólyagban nincsen neki helye. Az valahogy odakerül. Lehet, hogy valaki azt hiszi mindent megtesz. De valahol mégis hibázik. Az állandó antibiotikummal meg az a baj, hogy végül nem fog hatni egyik sem. A monurallal már így járt a kérdező. Pedig jó kis gyógyszer amíg nem lesz rá valaki rezisztens.
Azért több mint gyanús, hogy a szex óta vannak a gondok akkor ott lehet a bibi. Hiába az óvszer előjáték során is össze lehet fertőzni egymást.
15-os csak az zavaró hogy tényleg mindenre figyelek, nem hiszem hogy másoknak legalábbis az átlagnak ennyivel jobb lenne a higienieja és megis koszosnak érzem magam, és az előttem lévő pár komment is engem hibáztatott. Csak gyenge a szervezetem. Nem tudom mit tehetnék még, én tényleg mindent megteszek és egyre jobban úgy hiszem ez egy olyan eset amin ezek az alap javaslatok nem segítenek, sajnos nagyon sok nő küzd évekig só évtizedekig vele, más igénytelen no meg soha, igazságtalan sajnos.
Az előtte kommentelő meg kérem mondja meg akkor hogyan lehetne tesztelni a párom ha a vizelettenyesztés meg az ovszerrel védekezés nem elég..plusz akkor is kijön ha nem vagyunk együtt csak nem olyan erősen.
Leírtam már.
Senki nem mondta, hogy koszos vagy csak azt, hogy valahol hibázol. Én is így voltam vele sok sok évig. Aztán rájöttem. Egyébként nem tudom mit hisztériazol itt. Egész litániát írtam neked, segítőszamdékkal mert tudom milyen rossz, hátha valamiben magadra ismersz. Megköszönni kéne ehelyett a stílus helyett. Nekem ebből elegem is lett. Kérdezd az orvost aztán hisztizz neki ha nem mond olyat ami neked is tetszik.
Vagy gyenge a szervezeted törődj bele ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!