Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Vajon ez rák? Van okom aggodal...

Vajon ez rák? Van okom aggodalomra?

Figyelt kérdés
Egyfolytában álmos vagyok mostanában, mindegy hogy hánykor kelek, hányingerem szokott lenni elég sokszor és nem tudok koncentrálni a suliban sem. Felhívtam az orvost és azt mondta hogy beutalót ad MRT-re. Nagyon meg vagyok ijedve.
nov. 15. 10:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Fiú-lány? Ha lány .. élsz nemi életet? Ezek lehetnek terhességi tünetek is. Rengeteg más gond is okozhat ilyen tüneteket. Őszintén szólva nem is értem miért rögtön MR-re küld, miért nem vérvételre első körben.
nov. 15. 10:59
 2/8 A kérdező kommentje:
19 éves lány vagyok
nov. 15. 12:20
 3/8 A kérdező kommentje:
Terhes nem hiszem hogy lennék, mert már lassan két hónapja hányingerem van, azóta pedig már kétszer menstruáltam.
nov. 15. 12:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is először egy vérvétel kellett volna. Én vashiányra tippelnék, ugyanilyen tüneteim voltak és vashiányos vagyok. Ne gondolj egyből a legrosszabbra🙂
nov. 15. 12:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem is gondolnád, hányan vannak akik még menstruálnak pár hónapig. Ritka, de nem annyira mint a fehér holló :D Csinálj egy tesztet, vesztenivalód nincs. Látod 4-esnek sem volt komoly baja, tényleg nem szabad rögtön a legrosszabbra gondolni :)
nov. 15. 13:42
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem csak stresszes vagy és pánikolsz valamiért. Egy kisebb fajta pánikbetegség lehet. Mint mondjuk egy vizsgadrukk (hányingerből kiindulva).

A másik verzió, amit korábban írtak, hogy valamilyen vitamin hiányod van.

Amit a fáradságra próbálhatsz: magnézium.

Ha úgy érzed stressz vagy valamilyen szorongás váltathaja ki akkor valeriana relax (dm-be is kapsz). Nekem stressz miatt volt gombóc érzet a torokba és ez segített. :)

nov. 15. 15:32
 7/8 anonim ***** válasza:
A folyamatos hányingert viszont gyomorban keresném. Gasztroenterologust keresnék fel ezzel és nem MRI-t.
nov. 15. 15:34
 8/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ez nem MRI, MRT vagy MRTG az mellkas röntgen. Amúgy háziorvos, ha annál voltál, akkor nem is adhat MR-re beutalót.
nov. 22. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!