Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Izomrángás,ok az aggodalomra?

Izomrángás,ok az aggodalomra?

Figyelt kérdés

Pár hónapja jelen van,őszintén lehet régebb is volt nem tudom már,talán moat paráztam rá.

A test minden részén jelen van,kar,comb,nyak még homlok is.

Hol erősebb hol gyengébb. Stresszes időszakom volt,de azért félek hogy ennyire mindenhol van lehet e ALS vagy valami komolyabb?

aug. 5. 11:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Amennyi kérdést kiírtál már arról, hogy nem e vagy ALS-es, azóta ha az lennél már bele is haltál volna, vagy legalábbis képtelen lennél ide írogatni.
aug. 5. 11:14
 2/9 A kérdező kommentje:
Első ilyen kérdésem😂
aug. 5. 11:38
 3/9 anonim ***** válasza:
#2 Na akkor tűzz ki egy olyan célt, hogy 1 hónapon át minden nap ki írsz erről egy kérdést. Mindig az aktuális tüneteid írd le. Ha nem rosszabbodnak akkor nem vagy az.
aug. 5. 11:46
 4/9 anonim ***** válasza:
#3 Nee, nem kell fárasztani az embereket felesleges kérdésekkel, inkább egy hónapon át jegyzetelje le mindennap, hogy milyen tüneteket észlel, csak magának, és ha nem rosszabbodik, akkor nincsen baj.
aug. 5. 11:58
 5/9 A kérdező kommentje:
Én nem értelek,első ilyen kérdésem sőt még az oldalon is. Honnan veszed írtam még? Csak egy kérdés volt. Na mindegy
aug. 5. 11:58
 6/9 anonim válasza:
Szia. Nálam ugyanez dettó de már több mint fél éve. Kb majdnem minden nap ráng valamim, nekem főleg a comb...
aug. 23. 18:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Sziaaaa, ugyanezzel élek én is!! Nekem először 2020 körül kezdődött és talán majdnem 1 évig tartott. Aztán 1-2 év szünet és most megint lassan fél éve, háromnegyed éve tart. Nagyon hipochonder vagyok, ezért én is ALS-től kezdve, agydaganaton át egészen epilepsziáig mindennel diagnosztizáltam magamat. De szinte biztos hogy csak a stressz váltja ki, főként az elfojtott stressz. Én pánikbeteg is vagyok sajnos.
szept. 9. 14:47
 8/9 anonim válasza:
Hat remelem hogy a stressz, nálam lassan 1 éve van, kb minden napos.. En is félek ezektol a betegsegektol, de azzal nyugtatom magam, ha az okozná akkor annak valószínűleg lenne más tunete is. Meg ennyi év alatt azért már csak kiderult volna
szept. 13. 11:19
 9/9 veszettkecske ***** válasza:
100%
benignus fasciculatio syndroma?
szept. 21. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!