Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Izomrángás,ok az aggodalomra?

Izomrángás,ok az aggodalomra?

Figyelt kérdés

Pár hónapja jelen van,őszintén lehet régebb is volt nem tudom már,talán moat paráztam rá.

A test minden részén jelen van,kar,comb,nyak még homlok is.

Hol erősebb hol gyengébb. Stresszes időszakom volt,de azért félek hogy ennyire mindenhol van lehet e ALS vagy valami komolyabb?

2024. aug. 5. 11:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Amennyi kérdést kiírtál már arról, hogy nem e vagy ALS-es, azóta ha az lennél már bele is haltál volna, vagy legalábbis képtelen lennél ide írogatni.
2024. aug. 5. 11:14
 2/9 A kérdező kommentje:
Első ilyen kérdésem😂
2024. aug. 5. 11:38
 3/9 anonim ***** válasza:
#2 Na akkor tűzz ki egy olyan célt, hogy 1 hónapon át minden nap ki írsz erről egy kérdést. Mindig az aktuális tüneteid írd le. Ha nem rosszabbodnak akkor nem vagy az.
2024. aug. 5. 11:46
 4/9 anonim ***** válasza:
#3 Nee, nem kell fárasztani az embereket felesleges kérdésekkel, inkább egy hónapon át jegyzetelje le mindennap, hogy milyen tüneteket észlel, csak magának, és ha nem rosszabbodik, akkor nincsen baj.
2024. aug. 5. 11:58
 5/9 A kérdező kommentje:
Én nem értelek,első ilyen kérdésem sőt még az oldalon is. Honnan veszed írtam még? Csak egy kérdés volt. Na mindegy
2024. aug. 5. 11:58
 6/9 anonim válasza:
Szia. Nálam ugyanez dettó de már több mint fél éve. Kb majdnem minden nap ráng valamim, nekem főleg a comb...
2024. aug. 23. 18:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Sziaaaa, ugyanezzel élek én is!! Nekem először 2020 körül kezdődött és talán majdnem 1 évig tartott. Aztán 1-2 év szünet és most megint lassan fél éve, háromnegyed éve tart. Nagyon hipochonder vagyok, ezért én is ALS-től kezdve, agydaganaton át egészen epilepsziáig mindennel diagnosztizáltam magamat. De szinte biztos hogy csak a stressz váltja ki, főként az elfojtott stressz. Én pánikbeteg is vagyok sajnos.
szept. 9. 14:47
 8/9 anonim válasza:
Hat remelem hogy a stressz, nálam lassan 1 éve van, kb minden napos.. En is félek ezektol a betegsegektol, de azzal nyugtatom magam, ha az okozná akkor annak valószínűleg lenne más tunete is. Meg ennyi év alatt azért már csak kiderult volna
szept. 13. 11:19
 9/9 anonim ***** válasza:
benignus fasciculatio syndroma?
szept. 21. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!