Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » ALS izomrángás nélkül?

ALS izomrángás nélkül?

Figyelt kérdés

Rettegek, hogy als betegségem van. 31 éves vagyok, fáj és zsibbadnak a kezeim. Elmentem neurologiára, ahol megállapították hogy kéztő alagút szindrómám van (kaptam beutalót Emgre) és szóvá tette, hogy minimálisan sorvadtak màr a kézizmaim is.

Azóta éjjel nappal én is nézem a kezeim és én is látom de lehet bemesélem. Erre múlt héten torokgyulladásom volt és 2 napja nehezebben nyelek mintha slejm akadt volna a torkomon.

Fascultaciom nincs. Nem tudom Ti mit csinálnàtok elmennétek egy magán emgre vagy valahogy bírjam ki ezt a 2 hetet míg idopontom van de örökkévalóság, nagyon félek.

A neurológus igazolta az alagút szindormat több vizsgálattal, pl kalapáccsal a kezemre ütött stb. Illetve laborban is voltam a CK szintem normális.

Arra is gondolok ez q gombóc érzés a torokban és nehéz nyelés lelki eredetű, de teljesen kikeszulok már.

júl. 23. 15:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Nyugi

[link]

[link]

[link]

gombóc érzés a torokban és nehéz nyelés lelki eredetű - igen

júl. 23. 15:24
 2/3 anonim ***** válasza:
El kell menni a ritka betegségek osztályára Budapes
júl. 27. 20:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Budapestre a biztonság kedvéért.
júl. 27. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!